Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie mamy jak u was

Schemat 8 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Dziewczyny napiszcie prosze co i jak jedza wasze 8 miesieczne dzieci, bo ja nie wiem czy swoja dobrze zywie...

Gość uszczesliwiona
moja corka w wieku 8 miesiecy jadla juz wszystko,nawet pila swieze mleko.nie bylo takiego dania ktorego nie zjadla by z apetytem :) dla niektorych to dziwne ale wszystko jej smakuje potrafi zjesc dwa pelne talerze,ciagle cos je,ma teraz 14 miesiecy i wazy tylko 9.5kg.najbardziej lubi fryteczki i sok egzotyczny

No tak, ale mi chodzi o caly schemat: co i o ktorej.

Gość falbanka44
masakra ja mojemu dziecku w zyciu nie dam frytek

Gość uszczesliwiona
rano i wieczorem mleko do picia a w ciagu dnia to daje jak jest glodna albo jak ja jem co do frytek...to nie sa jakies z mc donalda z glebokiego oleju i z sola tylko robione w domu z wlasnych ziemniakow z ogrodka

Gość ghjvvb
o 9 cyc o 12 obiadek- o 15 cyc 17 deserek 19 cyc 22 kaszka na dobranoc i o 6 rano cyc ale spimy do 8-9 w nocy jak sie budzi to tylko herbatka

Gość taka sobie mama corci
U nas tak: 7.00 kaszka 180 ml (ale czesto nie wypija calej) i kilka kawaleczkow chlebka z maselkiem czasem z dzemem wlasnej roboty 10.00 drugie sniadanko - mleko 150 ml plus kanapeczka, jajko na parze itp. 13.00 obiadek + deserek (jogurt, budyn) 16.00 Owoce (zwykle 2-3 rodzaje czasem pomieszane z biszkoptem 19.00 kaszka 210 ml W miedzyczasie pije wode, je chrupki i wafle ryzowe, czasem daje jej do sprobowania inne rzeczy, ale tylko na sprobowanie)

Gość kolka123456
no wlasnie co z tym mlekiem krowim? dawal ktos jeszcze?