Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dont kraj

BAŁTÓW---Park dinozaurów...warto pojechać?

Polecane posty

Polecam Można śmiało spędzić cały dzięń tam. Dzieci pokuje się do dino wózka i można oglądać dinozaury :). Dodatkowo jest wypasiony plac zabaw gdzie dzieci mogą wykopać sobie w piaskownicy kości dinozaurów, pająki do wspinania i tym podobne. Na dodatek jest fajna przejażdzka amerykańskim schoolbusem po wybiegach gdzie są najróżniejsze zwierzęta. Mini zoo, rollokoster też mini. Cały dzień atrakcji na bank. Na miejscu masz też jedzienie. Jednym słowem jest co robić. A w jakim wieku masz dzieci?

To jak najbardziej, wygospodaruj sobie jeden dzień bo naprawdę warto. Jest to pierwszy park dinozaurów w Polsce, późnie powstały następne. Jest fajnie i realistycznie zrobiony. I jak pisałam trzylatka i inne klamoty można zapakować do wóżka drewnianego z dinusiem i tak sobie jeżdzić alejkami. Jest też tam stadnina koni więc pojeździć lub spróbować jazdy też można. Kino 5D z ... dinozaurami. Ja zawsze jak ktoś przyjeźdza z rodziny czy znajomych z północy i zachodu kraju to polecami jadą i nie żałują. Wracają za to z całą kartą do aparatu fotek i wspomnień. :)

Właśnie planujemy dzieciakom atrakcję zrobić w wakacje, właściwie to młodszy jest zafascynowany dinozaurami, a starszy pewnie się uciesz z kina 5D. A czy tam są jakieś pokoje do wynajęcia, bo chcielibyśmy tam kilka dni się zatrzymać.

Gość gość
ja byłam w tym parku dinozaurow www.park-dinozaurow.pl :) i bylismy rownie zachwyceni, coś niesamowitego :)