Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowka

problem

Polecane posty

Gość okresowka

Cykle mam zazwyczaj 28-dniowe. Ostatni trwał 32 dni. Brałam pod uwagę, że jestem w ciąży. Zrobiłam test ciążowy - negatywny. Okres był skąpy i trwał 3 dni (zazwyczaj 5 dni i to "ostro"). Odczuwam dziwne pieczenie w przełyku, piersi mam jakby większe. Dlaczego?

Gość wróżka Annnnia
czekaj czekaj rozkładam karty...co my tu mamy...ooo!widzę w twoim zyciu duze zmiany..nie wiem czy na lepsze..nie wiem..wzywam anioły i rozplatuje wszystkie grzechy i zle wiezi w twojej rodzinie...anioły przyjdzcie do o kresowki..nalejcie jej oleju do glowy...wzywam anioły..

Gość okresowka
Dziękuję za sarkazm. Może któraś z Pań też miała podobnie?

Gość ja wiem, ja wiem ja wiem
Tak, tak jestes w ciąży :) to chcialas przeczytac nie? Pewnie masz też parcie na pęcherz i skurcze :) jak wszystkie baby które sobie wmawiaja ciaze Wrozka rozwalilas mnie :D

Gość okresowka
Nie, w ciąży nie jestem, myślałam bardziej o jakichś zaburzeniach. Ludzie, skąd tyle agresji? Tutaj pomagamy sobie a nie oczerniamy.

Gość sgsgshghgdhbndmyh
Tylko ubić taką jak ja wiem, ja wiem ja wiem.

Gość sierpniowa 2011 :)
Ale skąd my możemy wiedzieć? Idz do lekarza bo przyczyn mogą być miliony i nie dziw się, że tak Ci dziewczyny odpisały, bo skąd niby mają wiedzieć co Ci jest? Nawet jeśli ktoś miał podobnie to przyczyny mogą być różne

Gość kjkijjhkjkj
okresówka, zapewne liczysz na mnóstwo odpowiedzi w stylu, jesteś w ciąży bo te objawy to nic innego jak ciąża ale tak naprawdę za przeproszeniem cholera wie co ci dolega, może masz jakieś zaburzenia cyklu i tyle. Ja podczas pierwsze ciąży przez pierwsze tygodnie wogóle nie miałam żadnych objawów oprócz braku okresu. Skoro się martwisz to idź po test lub idż na określenie bety hcg bo w żaden inny sposób się nie dowiesz co to za "choroba" ;)

Gość Zła dieta
Masz zgagę i woda ci się zatrzymuje w organizmie 🖐️. Ewentualnie nadmiar progesteronu.