Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szokkkku!

Nauka jazdy L mnie potrąciła ! O mało zycia nie straciłam !

Polecane posty

Gość jestem w szokkkku!

Szłam lewą stroną jezdni, brzegiem jezdni, pobocza brak...poza błotem jechała Elka, i ta kurwa nawet nie minęła mnie tylko jechała prosto przejechała obok mnie ok 50km na godzine, odskoczyłam do rowu bo by mnie szarpnęła lusterkiem , az mi torebka wyleciała, machałam ręką ale nie zatrzymali sie jebana szmata, jakas młoda siksa kierowała spisałam numery i nazwe szkoly, nie popuszcze, zaraz to zgłosze na policje i do szkoly jazdy, niech mi płacą za pralnie ,pprzejechaną torebke, nie pozwole by taka cipa miala prawo jazdy!

Gość jestem w szokkkku!
z tych nerwów pełno błędow zrobiłam :O

Gość no ładnie ładnie
Zgłosić powinnaś, ale to nie siksy wina, tylko siedzącego obok niej instruktora. Na co patrzył? na jej cycki? On powinien pilnować, od tego jest, a najwyraźniej nie zwracał uwagi na to jak dziewczyna kieruje. Ona mogła źle ocenić odległość, a on powinien to skorygować. Oczywiście, że powinnaś to zgłosić, nawet zadzwonić od razu na policję.

Gość aż się uśmiałam :D
jacy instruktorzy tacy kierowcy :D oczywiście każdy zrzuca wine na drogi.

Gość cvcvcvvvvvv
mogłas iśc taka ubłocon na ta policję teraz chuj wie czu uwierza

Gość jestem w szokkkku!
właśnie tam ide, czekam na taksowke, spodnie mam uświnione,buty mokre, bluzka tez, na dodatek jestem uchlapana, torebke mi przejechało kolejne auto za elką :O kiedyś zostałam ochlapana przez autobus, domagałam się od mpk zwrotu 20zł za pralnie, w koncu dali. Niech sie te ćwoki nauczą jezdzic, ja gdy widze kałuze staram sie ją ominąc albo zwolnic a nie wjechac i kogos oblać

Gość cvcvcvvvvvv
ee szkoda, ze prowo :( taka ujebana zaraz na kafe wchodzisz :( szkoda fajnie sie zapowiadało :(

Gość bleblebaaaaaaa
mnie kiedyś tir zmoczył :D cała w brudnej wodzie byłam, wracałam do domu jak świnia :D