Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten mózgowiec

doszłem do wniosku,ze musze pobierać danine w naturze od lasek......

Polecane posty

Gość ten mózgowiec

Za odpisywanie ode mnie na studiach Koniec II roku i połowa dziewczyn zdała dzięki mnie,tek że te które mnie nie lubią bo jestem brzydki inne widzą interes żeby odpisać to sobie siadają blisko mnie mnie na egzaminach i kolosach o masie projektów za które usłyszałem dzięki lub wielkie dzięki to już nie wspomnę Sprawa wygląda tak niby jakaś lalunia która mnie lubi siada sobie blisko mnie obok inna fałszywa lalunia i tak kolejne lalunie potem to wszystko idzie do tyłu np do cip które mnie nie lubią co sie dowiedziałem dużo z tych lasek co mnie niby lubi ciągnie faje także tym ode mnie na roku a ja to co? zero rewanżu z ich strony a mam już 21 lat i nie zanosi się,że będe miał kiedyś dziewczynę Naprawdę wole kolesi w tej kwestii bo zawsze jakiś rewanż w postaci piwa czy nawet kasa tak sami od siebie a laski zero jakiejkolwiek formy rewanżu bo co tracę najwyżej mi nie będą mówić cześć które mam w dupie

Gość trollo
DOSZŁEM !!!! ROTFL jak Tyś się na te studia dostał??

Gość ten mózgowiec
słabo napisałem maturę kłopoty ze zdrowiem mam masę schorzeń I praktycznie całą III klasę LO przeleżałem w szpitalu Starzy mnie wysłali 2 lata temu na takie studia prywatne,żebym nie wypadł z obiegu po roku miałem je zakończyć i iść na jakiś prestiżowy kierunek Prawidłowo rok później ta maturę napisałem tak jak powinienem rok wcześniej,ale stwierdziłem,że jak coś zacząłem to to skończę papier się przyda a na to co chciałem iść pójdę za rok

Gość szłem szłem i doszłem
:( Nie ma to jak prywatne studia..jest kasa, jest magister :(

Gość ten mózgowiec
Lic jak już coś na mgr trochę się już wymaga nawet prywatnie na dziennym Znaczy wymagania są i tak jak wszędzie są wykłądowcy którzy albo są laitowi albo nie dają zaliczeń pierwszym terminie