Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was

ktos korzysta z lycamobile?

Polecane posty

Gość pytanie do was

jakie wrazenia? mozna zamowic darmowa karte sim - czy to nie jakas sciema?

Gość majtki w ogonki
no podobno mozna wejdz na ich strone

Gość pytanie do was
poranny kac ---> i byłeś zadowolony?

Gość pytanie do was
ponawiam pytanie???????????

Gość gość
Jak przez jakiś czas mieszkałam w Anglii to korzystałam z Lyca mobile, tańsze połączenia. Jak ktoś chciałby poczytać opinie innych albo dodać swoją opinię o Lyca mobile to warto dodać tu http://opinie.info.pl/opinie/lycamobile/386

Gość Piotr

KOSZMAR!!! To jest jakaś totalna porażka, to już moja trzecia karta SIM z Lycamobile, która się zepsuła w przeciągu 2/3 lat. Co za badziew. Sytuacja, która nie zdarza się innym operatorom i jest nie do pomyślenia w tych czasach. Co gorsza dzwoniąc na infolinię, żeby przenieść numer z tej uszkodzonej, można się nabawić traumy, takie chamstwo i buractwo! Koleś z infolinii ma Cię gdzieś i jak mu się coś nie spodoba, to się rozłącza. Skandal!

Ponadto, gdy weszła ustawa o obowiązkowej rejestracji numerów na kartę, miałem z tym ogromny problem - w moim mieście ani sąsiednim, nikt nie potrafił tego zrobić, musiałem jechać do W-wy. Tam otworzyli punkt na Dworcu Zachodnim, gdzie udało się to wreszcie zrobić. Mam wrażenie, że wyrobnicy i cała ta "firma", to jakby przeniesieni zostali żywcem z komunistycznej Kuby albo epoki PRL w Polsce. Dziwne, że ta "firma" jeszcze funkcjonuje, że jeszcze nikt się nią nie zainteresował ... Ja już uciekam a i tak miałem do nich sporo cierpliwości. Nie życzę nikomu takich przejść i NIE POLECAM!!!!