Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka92

Co mi dolega?

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam mały problem. Od kilku tygodni boli mnie podbrzusze, są to bóle różnej częstotliwości i często w okolicy lewego jajnika. Kolejnym problemem są dość obfite upławy i częste oddawanie moczu. Nie boli mnie pęcherz wiec nie mam zapalenia dróg moczowych. Ostatnio bratowa nastraszyła mnie ze możne to być : torbiel, rak albo po prostu ciąża.. W ciąży raczej nie jestem bo mój ostatni stosunek był ponad miesiąc temu i na pewno żaden plemnik się do mnie nie dostał.. Miał ktoś z was takie dolegliwości? A może ktoś znajomy? Proszę o pomoc, boję się iść do lekarza..

Gość .,.,mastes,.,.
RAK POCHWY WYTNA I PO PROBLEMIE. POZDRAWIAM

Gość już wszystko wiem
do lekarza nie chce ci się tyłka ruszyć? jak mam ci prze monitor do dziury zajrzeć i diagnozę postawić?

przeciez zapytalam czy mial ktos podobne objawy a nie zeby ktos mi diagnoze wystawial...co za tepi ludzie na tym forum sa:/ dzieki, tez pozdrawiam

Gość już wszystko wiem
twoje objawy mogą oznaczać dosłownie wszystko, a tępotę na pewno masz bezobjawową

Gość dyliżans
to wcale nie jest głupi pomysł , kobiety mają różne dolegliwości pochwowe i przecież są tu na forum fachowcy od damskiej kanalizacji, więc wystarczy, że 'chora' wywali swoją łajdaczkę na powietrze , pstryknie fotkę i tu pokaże na zdjęciu swoje dolegliwości a pani/pan doktor ginekolog oglądając fotkę łajdaczki wystawi diagnozę i wypisze receptę , którą prześle jako skan pocztą mailową do 'chorej' :)

Gość dyliżans
to pokaż Kotku co masz w środku :)

Gość nbhgyt
nawet jak ci ktoś powie,ze z podobnymi objawami miał : raka albo torbiele albo nadżerke to jak się będziesz leczyć ??? Też przez monitor ????? Co za ludzie !!!

Gość kasiulka ;-)))
przejdź się do ginekologa i zrób usg; te upławy już mogą być odpowiedzią - np. jakaś infekcja może być, torbiel też jest realna, ale ja np. upławów żadnych przy torbieli nie miałam... ciąża w sumie też może dawać i ból i wydzielinę, ale skoro nie było stosunku... no i to częste oddawanie moczu trochę nie w porę, bo w ciąży to raczej problem ostatniego trymestru ;-) Kuzynka przegięła z diagnozą, ale skonsultuj swoje obawy z lekarzem.

Gość nbhgyt
no ja akurat miałam i torbiel i upławy jednocześnie :)

Gość RUDOWLOSA MIMI
wiesz to moze byc zakazenie rzesistkiem pochwowymalbo nadzerka, jakiego koloru sa uplawy, pieniste?

Gość kasiulka ;-)))
nie ma na co narzekać; ale jak boli kilka tygodni to warto sprawdzić. Nie chcę Cię straszyć, może to nic poważnego, jakaś infekcja, ale warto wiedzieć co "w środku siedzi". Miałam taki "wypadek", bolało mnie mocno w okolicy lewego jajnika. Jakoś zbiegło się to czasowo z wyjazdem na narty. Połykałam coś przeciwbólowego, bolało raz mniej raz mocniej a po powrocie do domu jak chciałam iść do lekarza to dostalam @ tak okropnie krwawiłam, że masakra ;-( Zamiast iść do mego lekarza poszłam do gabinetu znajomej poradzić się co i jak i niestety to był błąd. Nie miała jak mnie badać, ale uspokoiła, że na pewno po nartach, jakieś przeziębienie jajnika. A po tygodniu atak bólu, taki atak jakiego w życiu wcześniej ani później nie miałam, dreszcze, utrata przytomności, karetka... diagnoza w locie - wyrostek... nie zgodziłam się na szpital, poszłam na usg - czysto, więc od razu do mojego lekarza ginekologa i okazało się - jedna torbiel jest duża, niebezpieczna, płyn - dowód, że druga pękła/mój atak/ i ... ciąża. Więc ciąża od początku zagrożona, leżana... Trzeba się badać, kontrolować, na prawdę idź do lekarza.

dzieki wielkie. Twoja historia dala mi do myslenia.. jak tylko znajde czas ide do lekarza.. dzieki!