Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUDOWLOSA MIMI

CZY JA JESTEM IDEALNA?pyt do facetow

Polecane posty

Gość RUDOWLOSA MIMI

1)mam magistra ale udaje glupsza zeby moj facet czul sie dowartosciowany 2) pracuje-, ale udaje ze zarabiam mniej od neigo zeby czul sie dowartosciowany 3) opiekuje sie dzieckiem, tak ze jest madre, wcane, wesole i grzeczne i nie naprzykrza sie jak tata wroci z pracy 4)codziennie jest pyszny obiad z 2 dwan z deserem 5)mieszkanie sprzatam codziennie na blysk 6)czesto piore 7) dbam o siebie - przed jego przyjsciem z pracy m,yje i ukladam wlosy, delikatny makijaz, sexy ciuchy, maluje paznokcie, perfumy:) 8)mam wlasne pasje i zainteresowania, nie wieszam sie na nim emocjonalnie 9)zawsze mam ochote na sex, na spacer, na dzikie wyprawy 10)nie grzebie mu w rzeczach i w telefonie 11)nie zganiam go z kompa12)nie podnosze glosu, nie kloce sie, nie wyciagam na zakupy 12)toleruje kolegow i gry komp, sama tez gram:) 13)jestem mlodsza 7 lat summa summarum mam w domu swiety spokoj mila atmosfere i duzo milosci

Gość weks 333
a obciągasz z połykiem ?

Gość RUDOWLOSA MIMI
ale nie połykam dlatego chodzi na dziwki. pozwalam mu dla świętego spokoju

Gość RUDOWLOSA MIMI
zdarza sie, czemu nie:) na dziwki nie chodzi po co placic za cos co jest w domu gratis

Gość et4t4rtgr
19:14 RUDOWLOSA MIMI 1)mam magistra ale udaje glupsza zeby moj facet czul sie dowartosciowany o kurwa a co to za wyczyn ten magister że musisz udawać głupszą? chłop jest po zawodówce?

Gość RUDOWLOSA MIMI
nie ma matury:)ale inteligencja powala, dran slodki

Gość weks 333
zrób mi loda z połykiem to będziesz jeszcze bardziej idealna .

Gość RUDOWLOSA MIMI
idz na dziwki:)

Gość RUDOWLOSA MIMI
zapomniałam dodać, że przez 10 godzin dziennie siedząc w pampersie pracuję przy kasie w Biedronce, celowo zaniżyłam swoje kwalifikacje aby mnie do pracy przyjęli i udaję, że nie potrafię liczyć a jestem magistrem ekonomii

Gość RUDOWLOSA MIMI
nie kompromituj sie z takim podszywem:) jestem magistrem filologii, nie zdradze jakiej:)robie doktorat i pracuje jako asystent na uiczelni

Gość weks 333
dla mnie idealna nie jesteś , bo nie chcesz mi loda z połykiem zrobić .

Gość RUDOWLOSA MIMI
trudno postaram sie jakos zwalczyc ten egzystencjalny bol, ktory we mnie wraziles zadlem swej cietej riposty :D::D:D

Gość dyliżans
faktycznie, po filologii to nawet nie można głowy do góry podnieść bo to wzbudza śmiech :)

Gość weks 333
Jak mawiał towarzysz L. Miller : Nie ważne jak obciąga, ważne jak połyka

Gość RUDOWLOSA MIMI
z Lorda Byrona tez sie smial caly Londyn....

Gość powpedwldwkdwlkdw
nie badz taka idealna dla swojego faceta bo wlasnie pozniej takie chodzace ideały sa zdradzane i zostawiane.

Gość weks 333
bzdury . Jesli połyka jak pelikan , to na pewno jej nie zdradzi .

Gość dyliżans
generalnie to po tej filologii wyżej już nie podskoczysz ale znalazłaś już swoje miejsce na tej planecie mając satysfakcję z prania , prasowania , sprzątania , mycia wanny i sracza , czyli jako pomoc domowa lub pokojówka i matka Polka spełniłaś się zawodowo i społecznie :)

Gość RUDOWLOSA MIMI
bez pzressady, po godzinach w bibliotekach i salach wykladowych cudownie odpreza mnie robieie pieczeni, gotowanie zupy, pieczeni ciasta i mycie podlog, a takze dlugie wycieczki rowerowe z dzieckiem i psem:) ilez mozna zaczytywac sie wydaniami krytycznymi Piesni Osjana:) wiec spelniam sie i domowo, i zawodowo:)pisze tez ksiazke, a co pochwale sieL:)

Gość weks 333
zdradza sie tylko te kobiety które nie połykają

Gość aaaaaaarwena
ta...idealna.... twoj slodki dran po zawodowce byc moze w koncu cie zaakceptowal :D

odpowiem Ci z wrodzonej uprzejmości, chociaz to prowokacja zawsze znajdzie się mlodsza o lat 20, z wiekszymi cyckami i lepszym wcięciem w talii pozostałe walory sa marginalne nie ma kobiet idealnych a faceci to gnidy

Gość RUDOWLOSA MIMI
n i dopadl mnie weltschmerz