Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx______

Jaka koszula do czerwonej sukienki?

Polecane posty

Gość zaqwsx______

Na dniach idę z dziewczyną na wesele i mam problem z zakupem koszuli. Ona ma czerwoną sukienkę i chce, żebym był do niej dopasowany, czyli mam zamiar wziąć czerwony/bodrowy krawat, ale problemem jest dla mnie dobór koszuli. Co byście doradzili? Garnitur mam czarny. Zastanawiałem się nad białą, ale taki kolor nie pasuje dziewczynie - że niby jak reprezentacja Polski będziemy wyglądać lol :) Co myślicie o czarnej koszuli? Czy czarny garnitur + czarna koszula to nie będzie zbyt ciemny zestaw jak na wesele? Zwłaszcza, że mamy lato? Jakieś sugestie, propozycje? Za pomoc będę wdzięczny. Jestem tylko facetem, na wesele najchętniej poszedłbym w dresie i adadisach żeby się dobrze tańczyło ;) ))

Gość ehehehe
szara:)

Gość Poooooomocy
Kup liliowa koszule i do tego fioletowy krawat

Dobrze może wyglądać w tym zestawie (czarny garniak i czerwony krawat) koszula biała (ale już wiesz,że nie :P ), czarna (twoja dziewczyna pewnie powie, że jak na pogrzeb) lub szara/grafitowa. Można też spróbować z ecru (taki "złamany" biały) lub kremową. Swoją drogą - czemu dziewczyna ci nie doradzi, tylko krytykuje?