Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola jolanta malaaa

ktos wie gdzie mozna sie dostac na budownictwo z niska liczba punktow?

Polecane posty

Gość jola jolanta malaaa

chodzi mi o te "gorsze" uczelnie .pomozcie nigdzie w necie nie moge znalezc takich informacji

Gość bhamber
Spróbuj dostać się do UK.

mozna, na uczelnie przyjmują duzo ludzi, tylko potem jest ogromny odsiew, a jak masz słabe oceny, to szybko sie przekonasz, ze nie masz pojęcia o matmie i wylecisz :(

Gość jola jolanta malaaa
mam 32 i 37%, przyjmą mnie?

Gość jola jolanta malaaa
podszyw nawet nie wie z czego trzeba miec te %. jestem strasznie napalona na ten kierunek. wiem ze jest ciezko. beda korki najwyzej no i rycie po nocach. zrobie wszystko zeby sie utrzymac. opolska hmm zobaczymy jeszcze jakies inne ?

Gość czop456
Rycie ci nic nie da jak nie umiesz myslec logicznie i nie masz wyobrazni przestrzennej

Gość jola jolanta malaaa
jakby tylko logiczne myslenie i przestrzenne mogly zagwarantowac mi utrzymanie sie na kierunku to calowalabym twoje stopy. jestem uzdolniona plastycznie pracowalam przez moment w biurze projektowym wiec z widzeniem przestrzennym zadnych problemow nie mam a na architekture nie pojde bo nie chce mi sie paprac w glinie wole cos bardziej konkretnego

Gość jola jolanta malaaa
miejsce jest nieistotne jestem nawet gotowa za rok poprawic mature zeby spelnic swoje marzenie ;) mam juz jeden zawod ktory zrobilam dla idei i gornolotnych pobudek teraz chce zrobic cos o czym marzylam co zawsze mnie fascynowalo zgodnego z moimi umiejetnosciami i mozliwosciami

Gość jola jolanta malaaa
jesli ktos wie gdzie jeszcze mozna skladac papiery i jest duze prawdopodobienstwo przyjecia pomozcie