Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartixD

chora zazdrosc faceta...

Polecane posty

Gość MartixD

moj facet ma chora zazdrosc... kasuje mi w telefonie numery kumpli ktorych znam dluzej od niego, mowi ze mam nie nosic stringow i wyzywajacej bielizny ,a ja mu tlumacze ze nie paraduje z bielizna na pokaz i nikomu jej nie pokazuje...!! gdy sie z nim nie widze to mowi ze pewnie z jakims znajomym sie spotykam...a ja siedze wtedy w domu,no chyba ze sasiadka albo ktos chce sie obciac lub zrobic wlosy to ide robic(jestem fryzjerka),uwaza tez ze jak jestem w pracy to pewnie jak obcinam jakiegos klienta to mam bluzke z dekoldem i klient widzi moj biust... co mam zrobic z tym moim facetem?? kocham go i zalezy mi na nim,ale on takie jazdy mi robi...;(

Gość xxmartitkaxx
to zerwij z nim

Gość kot_odwrócony_ogonem
zostaw go jak ci zależy możesz mu dać warunek, że może wrócić jak się wyleczy :P

Gość MartixD
tylko wlasnie o to chodzi ze kocham go i nie chce go stracic....;/ wiele osob mi mowi ze mam zakonczyc zwiazek z nim,ale jak nie robi mi jazd to jest ok. milo spedzamy czas i w ogole... jak pozbyc go tej chorej zazdrosci?? nie bede robic przeciez tak jak on chce,bo to tak jakby mi dal rozkaz a ja go wykonam..

Gość MartixD
ja mu ciagle powtarzam jak robi awantury ze jest chory i niech sie opanuje troche... ale on i tak robi swoje...powoli siada mi to na psychike

Gość trollo
jak Ci będzie reguralnie wpierdol spuszczał to też z nim będziesz? Bo przecież między momentami kiedy Cię stłucze będzie miło, a ty przecież tak bardzo go kochasz i nie chcesz go stracić kobiety są naprawdę zdrowo poyebane. i wcale się nie dziwię, że ich patologiczni partnerzy ich nie szanują skoro one nie mają szacunku dla siebie

ty go kochasz i ztej miłosci idziesz prosto do klatki... za 15 lat bedziesz siedziała w domu bez pracy przy dwójce dzieci (bo to da mu poczucie bezpieczeństwa) a on sobie przypomni że zajęty pilnowaniem ciebie jeszcze sie nie wyszalał...

Gość MartixD
przyznaje czasem dam sie soba rzadzic mu ale to tylko zeby nie bylo awantury,nie nawidze sie klocic;/ ja mu ide na kompromisy ale on mi rzadko...

Gość trollo
jesteś głupia i dostajesz to o co się sama prosisz ni mniej ni więcej musisz mieć bardzo niską samoocenę

Gość MartixD
no w sumie macie racje.... ja go czasem nie rozumiem...mowi ze mnie kocha i zalezy mu a taki jest.ma ciezki charakter i to mowi tez jego rodzina... w sumie kiedys przez usta przeszly mu slowa "ja bym musial Cie miec na wylacznosc,24h"

Gość MartixD
wcale nie mam niskiej samo oceny!!uwazam sie za atrakcyjna kobiete. a co do bicia to nigdy mnie nie uderzyl.wiem ze nigdy tego nie zrobi!!

Gość trollo
no to wierz w to dalej, naprawdę dobrze Ci życzę ale z doświadczenia zawodowego wiem jak bardzo jesteś naiwna. u wszystkich tak było na początku; od takich ludzi trzeba się trzymać z daleka. Możesz mi nie wierzyć, ale za czas jakiś boleśnie się przekonasz, że nie miałaś racji.

"ja bym musial Cie miec na wylacznosc,24h" najkrótsza droga do wypalenia związku w max kilka lat nie idź w to, ten układ ma szansę powodzenia jak żyd na gestapo