Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsfssdf

woskowanie !

Polecane posty

Gość fdsfsfssdf

mam pytanie, ile okolo kosztuje woskowanie pod pachami ???

Gość akurat_nie
podejrzewam, że jakieś paredziesiąt złotych... no ale wiadomo, to trzeba powtarzać średnio co 3-4 tygodnie, także w efekcie wydatek dość spory. nie wiem czy nie lepiej sobie laserowo usunąć, w studio laser to koszt rzędu trzech stówek, kilka takich zabiegów i masz święty spokój. chyba warto się nad tym zastanowić, wosk jednak boli, no i to taka troche niekonczaca się opowieśc :/

Gość gość
to kosztuje około 40 zł, może 50, ale ja w życiu nie poszłabym na depilację pach woskiem, strasznie tam jest delikatna skóra i boję się, że bardzo by bolało. Więc chyba maszynką mi zostaje, albo może się zdecyduje na laser.

Gość gość
no nie wiem czy taka delikatna skóra- ja sobie pachy wyrywam depilatorem mechanicznym i mnie, to nie rusza w ogóle, a np łydek nie mogę, bo są zbyt wrażliwe. kwestia indywidualna. najlepiej zadzwoń do salonu i spytaj, bo cena zależy od tego jakie miasto i jaki poziom zakładu.

Gość gość
Jak boicie sie wosku to idzcie na paste cukrowa. Tam gdzie ja chodze pachy kosztuja 39 zl.

Gość gość
no na pewno pastą mniej boli, sama chodziłam długo na taki zabieg, ale przyznam, że najlepszy sposób, żeby się pozbyć niechcianych włosów to laser.

Gość gość
no nie jest to w sumie drogie tylko strasznie boli i jest nieprzyjemnie, No ale na pewno lepiej tak niż maszynką

Gość gość
Wcale nie boli strasznie jak jest dobry wosk, np. bezpaskowy depileve. Byłam ostatnio na depilacji pach w salonie beauty premium w Poznaniu i płaciłam 25 zł.

Gość gość
Chwilkę poboli i juz,robię systematycznie wosk pod pachami i to nic strasznego.Tylko wazne aby kosmetyczka była odpowiednia i wiedziała co robi.Ile kosztuje- to zalezy od salonu,od miasta,trzeba zadzwonić i sie dowiedzieć.Laser zrobiłam na nogach i bikini -bolało koszmarnie ale nie żałuje,tylko,ze te zabiegi trzeba regularnie powtarzać i robić kiedy nie ma słońca(najlepiej jesienią i zimą).

ja się zastanawiam nad laserem, byłby to znacznie bezpieczniejszy i bardziej komfortowy zabieg niż usuwanie włosków pod pachami woskiem... ałć!