Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek ,,,,

Co odpowiadać jak dziewczyna się pyta czy wszędzie jestem taki gładki?

Polecane posty

Gość Prawiczek ,,,,

Golę klatę i już druga dziewczyna mi się tak zapytała zalotnie. A ja jestem prawiczkiem i nie mam doświadczenia. Czy to jest taki flirt na początek seksu czy co? Jedna mnie po tym całowała, ale do niczego więcej nie doszło. Nie wykazałem chęci, bo jeszcze tego nie robiłem i pewnie by mi nie wyszło. Nie znam się na kobietach.

ale po co wgl golisz klate to nie meskie . Jak zostawisz wlosy to kobiety cie zaczna traktowac bardziej po mesku . Kto wgl taki pomysl ci dal zeby sie tam golic . Masakra . A na dole to mozna zrobic fryZ he he .

ja jestem tak samo za goleniem klaty jaki i przeciw ;) jeśli się dziewczyna Ciebie pyta czy się tam golisz to znaczy że się pyta o okolice ptaka, jak dziewucha jest napalona to nie zważa na słowa ;) bierz i nabij ją na siebie, byle bezpiecznie 👄

Gość Prawiczek ,,,,
Bardziej mi się tak podoba. Podpatrzyłem to. Większość piłkarzy ma gładkie klaty i powodzenia im nie brakuje. Sam też mam mięśnie, więc mogę golić.

Prawiczku, ze swoim ciałem mozesz robic co chcesz ;) to twoje ciało, a co sie komu podoba to nie jest ważne :)

Gość Ja- napalona
Powiedz żeby sama sprawdziła czy reszta też jest taka gładka. Ja bym tylko na to czekała.