Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meju12

Nieklasyfikowany

Polecane posty

Cześć, jak widać jest koniec roku i ludzie masowo ruszyli poprawiać ocenki ;) Ja mam taki problem, że mam nieklasyfikowany z polskiego i 2 niedostateczne z matmy i rosyjskiego których już nie poprawię i muszę zdawać w sierpniu. Chciałbym spytać czy jest szansa na napisanie egzaminu klasyfikacyjnego z polskiego i dwóch poprawek z matmy i ruska??

Gość Ignarashi Ganta
Poprawkę możesz napisać tylko z jednego przedmiotu,a z nieobecnościami już nic nie zrobisz. Nie zdasz jełopie i się nauczysz, że jak się chodzi na lekcje, to się uda zdobyć chociaż 2 przy twoim stopniu debilizmu.

z tego co mówili to można mieć dwa egzaminy poprawkowe, tylko że drugi za zgodą rady pedagogicznej

Gość bliskaxyz
można zdawać egzamin klasyfikacyjny, musi się on odbyć najpóźniej dzień przed zakończeniem roku szkolnego, a co do poprawek to za zgodą rady można mieć dwie

dzięki ;) ostatnie pytanie; czy trzeba pisać pisemne podania o te egzaminy??

Gość bliskaxyz
trzeba, w przypadku zarowno poprawek, jak i klasyfikacyjnych pisze sie podanie,w jakis sposob uzasadniajac swoja prosbe i w przypadku klasyfikacyjnego wyjasniajac przyczyny nieobecnosci (nieklasyfikowania)

To już od szkoły zależy, moja siostra przez pierwsze półrocze mało kiedy była w szkole. W drugim półroczu zaczęła chodzić od marca i właśnie dziś dostała wiadomość, że może składać podania do szkół średnich. Zaliczyła półrocza i jest ok. Nieklasyfikowań nie ma, a moim zdaniem powinna (taka kara).

Gość to lepiej powiedz,
jak się wysyła 2 posty na raz

Gość mademoiselle95
A ja mam. pytanie ;) jak to jest z tymi poprawkami komisami i przejsciem. warunkowym. Mam bardzo złą sytuację, a mianowicie chodzę do kl. 1 LO, trochę poniosły mnie ambicje co do wyboru szkoły rok temu no i teraz mam... ;( zawsze byłam. cienka z matematyki, za to sprawdzalam sie w przedmiotach humanistycznych, ale to co mam teraz z ta matma... Moje oceny : 1/1, 2,2,2,1,1 .. W efekci czego na koniec ocena wacha mi sie pomiedzy 1/2. W poniedzialek mam ostatnia prace klasowa i strasznie sie denerwuje bo nic nie ogarniam. Boje sie ze na koniec roku nie dostane tego marnego dopa a wtedy nie wiem co z soba zrobie... ;( mozecie mi powiedziec na czym polega poprawka i co w razie gdy sie jej nie zda ?