Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Only Dreamer :(

Gdybym miał dziewczynę to dbałbym o nią, pomagałbym jej, wspierałbym ją,

Polecane posty

,,Niby się zgodzę, ale... ja sam doszedłem do wszystkiego, więc czemu ci bez pracy nie robią czegoś żeby mieć pracę? Wykształcenie dzisiaj zdobyć łatwo. Mieszkanie... tu najgorzej, ale jak ktoś już bardzo musi a nie ma środków, może wziąć kredyt. Dla każdego z nas, nasze problemy, są największymi na świecie. Nie ma sensu się porównywać, bo zawsze się znajdzie, ktoś kto ma gorzej. '' Ty masz przynajmniej w miare ustabilzowane zycie. A np zdrowie? Tego sie nie znajdzie, nie kupi i nie wezmie na kredyt ..

Gość papierowa
podaj gg, chcialabym cie poznac...

Gość periculum
Postaram się wytłumaczyć to z mojego punktu widzenia. Jeśli nauczymy się radzić sobie z niepowodzeniami, będziemy w przyszłości mniej podatni na zranienia. Innymi słowy - jeżeli sięgniemy dna, potem może być już tylko lepiej. Wydajesz się być taki perfekcyjny, aż do bólu. Kontrolujesz każdy swój ruch, każde wypowiedziane słowo. Nawet tutaj, martwisz się o swoje wypowiedzi. Spokojnie, nie piszesz pracy magisterskiej, to tylko forum, tutaj każdemu zdażają się błędy. :) I wydaje mi się, że tego samego wymagasz od potencjalnej partnerki, by była idealna. Jak sam mówisz - ideałów nie ma. Jeżeli kogoś kochasz, akceptujesz też jego wady.