Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loola2

Dlaczego nie mam okresu???

Polecane posty

Gość Loola2

Witam. Mam problem. W tym tygodniu powinnam mieć okres. Problem w tym że mam co do tego obawy. W zeszłym miesiącu zamiast okresu miałam gęste i bardzo ciemne plamienia, pojawiły się one również mniej więcej w dniu w którym miała być owulacja. Do tego cały miesiąc bolą mnie piersi mam podwyższona temp. Zarówno ciała jak i w pochwie. Mam obrzmiale podbrzusze no i czasem mnie ono boli.mniej więcej tydzień temu pojawiły się uplawy/śluz. Przypominał trochę niesciete białko kurzego jaja, nie był lepki, bardziej płynny i lekko bialawy. Na dodatek mam ostatnio same stresy w życiu. Czy to ciąża czy infekcja, a może tylko wynik stresu. Proszę o pomoc :* przepraszam że się tak rozpisalam ale uznalam te info. za ważne :)

Gość fffsafghjjkkjh
prawdopodobnie jest to ciąża, albo infekcja :) , stawiam na to pierwsze. Kup test i daj znać :) Mamy rozumieć że miesiąc temu nie miałaś miesiączki ?..

Gość Loola2
Tak w zeszłym miesiącu też nie dostałam okresu :( szczerze mówiąc liczyłam że to infekcja. Nie jest za przyjemna ale wolę to niż ciążę. Ma dziecko nie jestem jeszcze gotowa :(

Gość fffsafghjjkkjh
zabezpieczaliście sie ? zrób test może to tylko wahania hormonalne..

Gość Loola2
Zabezpieczalismy się, ale raz pękła gumka mniej więcej w połowie stosunku. Możliwe jest żeby przez wahania nie mieć okresu drugi miesiąc?? :)

Gość niuma
do lekarza idź. To nie jest normalne. Gin musi cię zbadać.

Gość fffsafghjjkkjh
jak pękła no to , nie miałaś żadnych obaw ?? dziewczyno otrząśnij sie ... weź idz do lekarza , i jeszcze kup test !

Gość Loola2
Ech... Macie rację. Bez lekarza ani rusz w tej sprawie :(

Gość bialamasajka
Ciężko powiedzieć to bez badania. Jeśli pękła wam prezerwatywa, jest możliwość ciąży. Powinnaś określać sobie dni płodne i niepłodne. Pomocny może być np mikroskop owulacyjny. Będziesz wiedzieć czy możliwe jest zapłodnienie

Gość 1 na 1.
Eh... Jestem w podobnej sytuacji okres spoznia mi sie juz5 dni, robilam test 2 dni po spodziewanej dacie miesiaczki i wyszedl negatywny.... Tez mam taki bialawy wodnisty bezsmakowy sluz a piersi bola mnie tylko przy dotykaniu... Jutro dla pewnosci idee na badanie beta hcg mam nadzieje ze o tylko jakies jazdy hormonalne a nie ciaze.... Dobrze ze w necie jest dostep do aborcji farmakologicznej ale wolalabym z ncej mimo wszystko nie korzystac..... Sory za literowki ale jade w tramwaju,strasznie trzesie i pisze z tela.

Gość Loola2
Zrobiłam test, wyszedł negatywny.... :) ale okresu w dalszym ciągu nie dostałam :(

1na1 co to znaczy że masz bezsmakowy śluz??? Loola cieszę się, w ciązy nie jesteś:) ja w zeszłym miesiącu wariowałam że jestem w ciązy, robiłam testy bo nie mialam miesiączki 35 dni, a w tym miesiącu kochaliśmy się codziennie- stosunek przerywany i dziś dostalam okres. W ciązę nie zachodzi się od tak ale jeśli ktoś nie chce dziecka powinien się zabezpieczac:)

Gość 1 na 1.
Bylam dzis na badaniu hcg wyszlo ze nie ciaza i chyba ta wiadomosc mnie wyluzowala bo godzin temu w konco po5 dniach okres nadszedl :D moj sluzy sa w ogole dziwne jak tak czytam o innych :D mam sluz albo bez smakowy albo taki lekko slony A jak jestem poniecona to wrecz slodki :O al zdrowa podobno jetem wiec spoko.

Gość mamgM
Dziewczyny co o tym myslicie? prosze pomozcie! 1 stycznia spałam z chłopakiem i doszło do zbliżenia .5 stycznia dostałam miesiączke , która trwała ok 3 dni. Od ok 20 stycznia zaczęłam odczuwac nudności. 3 lutego dostałam kolejną miesiączke i trwała jeszczee krócej. Zauważyłam też ze mam nieco podwyzszoną temperaturę. 28 lutego wykonałąm domowy test ciążowy z moczu, który dał wynik negatywny Następnego dnia bylam u pani ginekolog ktora zrobila USG dopochwowe i nie stwierdziła ciąży. Kolejna miesiączka pojawiła sie 7 marca ale trudno ja nazwac miesiaczka , poniewaz trwała tylko 1 dzien! Była bardziej brązowa i nie było skrzepów. 8 marca zrobiłam w laboratorium badanie na b-HCG z krwi- wynik negatywny. Jednak w miedzyczasie dołączyły kolejne objawy: poszerzone zyły na brzuchu i piersiach, włoski wokół brodawek. 9 kwietnia dostałam "miesiączke" ktora byla podobna jak poprzednia czyli trwała bardzo krotko i inaczej wyglądała. 18 kwietnia powtorzylam badanie USG u ginekologa, i nic nie wykazało. 10 czerwca w dniu przypadającej miesiączki znowu dostałam brzowe plamienie. wszystkie te objawy nadal sie utrzymują. Ogolnie czuje sie senna i zmeczona. Czy to moze byc mimo wszystko ciąza?

Gość Perw mobilna
Nie, to nie może być ciąża. :o Jakim cudem? :o

Gość mamgM
Kurcze boje się, tyle się naczytałam o tym ze takie jednodniowe plamienia mogą swiadczyc o ciazy plus te wszystkie inne obiawy: nudnosci, oslabienie, poszerzone zyly na piersiach , podwyzszona temp. Moze za wczesnie robilam te wszystkie badania?

Gość Perw mobilna
Faktycznie, może za wcześnie. Przecież to normalne, że lekarz nie widzi podczas usg trzymiesięcznej ciąży. I żadne testy jej nie wykrywają. 🖐️

Gość krótkowłosa89
Powodów braku okresu jest wiele, niekoniecznie jest to ciąża. Może to być stres, a jeśli pragniesz ciąży to może być także ciąża urojona. Więcej powodów braku okresu masz tu: http://omiloscimiedzyinnymi.pl/porady/brak-okresu-powody/ Pozdrawiam

mika napisalas ''W ciązę nie zachodzi się od tak '' a wiesz ile kobiet wlasnie od tak wpadlo ? mnustwo !!!

Gość gość
witam mam problem od 6 dni nie mam okresu mam miesioczki nieregularne ale zazwyczaj po 4 dni dostaje a teraz to nic boje się ze mogę być w ciozy zawsze z mezem się zabezpieczamy co mam robic pomozcie

Gość gola 26
hej nie mam okresu już dwa tygodnie co to może być?