Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzza_2

Lubicie Rosjan?

Polecane posty

Gość Izzza_2

Ja lubię. W sumie do żadnego narodu nic nie mam, ale Rosjan bardziej lubię niż np. Amerykanów, Francuzów czy Niemców. W czasie II wojny światowej mój dziadek walczył na froncie.. pewnego dnia radziecki kolega uratował mu życie przez co sam zginął, dziadek nie zdążył nic się o nim dowiedzieć, tylko imię. Teraz dziadek ma 89 lat, często o tym mówi, że zawsze się potem zastanawiał czy on miał dzieci, żonę... Dziadek przez to zawsze szanował Rosjan i ja też.

Gość ...Koperek........
Nawet 500 zł grzywny może zapłacić jeden z mieszkańców Sosnowca, który podczas wczorajszego meczu Polska-Rosja w przypływie emocji wyrzucił przez okno telewizor. Zrobił to zaraz po pierwszej bramce.

Gość informatyk___
no fajnie, ale już jest po wojnie..... wybudzamy, wybudzamy...

Gość tygrysek xxxxx
Rosjanie jako Naród bardzo dobrze mi się kojarzą! Mam dobre zdanie o Rosjanach. Pozatym uważam Rosjan jako Naród mądrzejszy od Polaków. Faworyzuje i szanuje Lenina za jego ideologie. Wielu mówi źle o narodzie Rosyjskim poniewż Rosjanie kojarzą im się z Komunizmem! A ja uważam że komuna była 100% lepsza i sprawiedliwasza od systemu który mamy obecnie

Nie da się ocenić całego narodu, trochę jednak generalizując, po jednym człowieku. Ani po tym, który uratował życie czyjegoś dziadka ani Po Stalinie, który bóg wie za ile śmierci jest odpowiedzialny. Czy załóżmy po jakimś oficerze NKWD. Obecnie są mi obojętni. Burdy kibiców to nie jest obraz całego narodu. Tak polskich jak i wcześniej rosyjskich.

Gość fyuktgjtgjgjgj
Myrevin, a z jakiej paki oceniać Rosjan po facecie, który Rosjaninem nie był czyli Stalinie, który był Gruzinem.

Gość gwałt na Tobie
zwykłych ludzi tak, Putina, agentów, kiboli ruskich - nie.