Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulynaaa

MOJE NOGI...

Polecane posty

Gość Paulynaaa

Czy jesli mam chude nogi,pasuje mi miniowa?mam 18lat.

Gość ręka4
mielą się w pralce pewnie :P

Może... ;-) Nie mam specjalnych kompleksów na tym punkcie.Już nie. Lepszy rozmiar mini (mikro?) niż sztuczne silikonowe balony.

Jestes facetem, a tak sie do niej przyebales?? Jej zdjecie, jej sprawa. Moze wstawiac tu co chce, wara 🖐️

Gość fafamaffa
cycki to nie wszystko dziewczyna mi sie podoba,a co do tematu chyba wiesz czy ladnie wygladasz czy nie jak my mamy ci doradzic bez zdjecia wg mnie kazdy niech robi co chce w miare dobrego smaku

Noo.. ostro, jaki kozak. Zapewne tylko w mordzie, w rzeczywistosci jestes skonczona ciota, prawikiem z 6cm choojem, ktory przegral zycie, a twoim jedynym zajeciem jest siedzenie na babskim forume. Masz racje, wypierrrdalam, bo z taka ciota i złamasem polemizowac nie bede:D

Gość a mi się nawet podoba ta fota
:D w przeciwieństwie do prostackich zaczepek tego buca :o

A mnie wqrwia jak jakis frajer wyzywa sie na kobiecie, dlatego zareagowlam. A to swiadczy o tobie, skoro siedzisz na babskim forume i jedziesz kobiecie to swiadczy tylko o tobie, jestes najgorszym gównem.

"I tak cechy jego to na przykład: przemądrzałość, wytykanie błędów u innych, egoizm, pewność siebie, ważność siebie." "Narcyz jest idealnym wytykaczem błędów i wszystkiego innego co musię nie podoba, co mu nie pasuje do jego wersji świata. Uważa on że ma pełne prawo np wyzywać kogoś albo pokazywać mu błędy i to w taki sposób aby samemu poczuć się lepiej, czyli np z ironią." to na pewno nie o tobie? :D

więc uważasz, że rozmawiasz tylko z nickami, a nie z ludźmi, których możesz obrazić czy też zranić?

no cóż... ty się bawisz, a innym zapewne sprawia to przykrość...

dobranoc 🖐️

Hej cioto 👄 Zagladam na ten temat, patrzee, a tu gowno przemowilo ludzkim glosem:D Dobrze, ze jestes swiadomy tego, ze Twoje pieprzeenie glupot na tym forume, nie ma zadnego znaczenia dla nikogo :D