Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczerni mi do twarzy

Musze sie wygadać ot poprostu :(

Polecane posty

Dlaczego zycie jest takie okrutne ??? Najgorszą chwila dla mnie było dowiedzenie się ze choruje na nieuleczalna chorobe 12 lat temu . Dla mnie to był szok " Dlaczego ja ", moje zycie odwróciło sie o 360 stopni , wieczne leczenie u różnych lekarzy, szpitale , badania jakie tylko sa mozliwe. Mój mąż zostawił mnie po paru latach nie interesował sie tym jak sobie poradzę , zamiast mnie wspierać , pomagac, mi to mnie dobił tym ze odwrócił sie ode mnie i zostawił. Coraz gorzej sie czuje, nie mam pieniedzy nawet na leczenie teraz bo straciłam prace przez ta chorobę, renty nie dostałam bo z nia mogę zyc i pracowac wszędzie jak to Lekarze ZUS-owscy okreslili, tylko nie rozumieja ze takie osoby jak ja z ta choroba przebywaja wiecej w szpitalu niz normalny zdrowy człowiek. Niedfawno dowiedziałam sie o smnierci przyjaciela i dostałam lekkiego porazenia lewej strony ciała, nie wiem co mam dalej robić. Jestem załamana , wali mi sie zycie i zdrowie. Nie rozumiemmnie duzo osób , nie mam w sumie przyjaciół , a tych co znam najczęściej ode mnie się powoli odwracaja jakbym była nikim :o a ja potrzebuje tylko niekiedy wysłuchania mnie i nawet chociażby wsparcia duchowego. Czuje to ze zaraz będa komentarzepo co to ja pisze, czy taka osoba jak ja jest warta uwagi w ogóle . Najlepiej zamknąc mnie w zakładzie zamknietym tam gdzie by mnie nikt nie widział, bo jestem zerem. Tacy ludzie nie maja prawa bytu gdziekolwiek ani się wygadanbia bo zaraz są zbluzgani . Niekiedy myslę o tym zeby skończyc zycie zeby więcej nie cierpieć :(

przepraszam za tak haotyczne pisanie moze nawet z bledaMI ,ALE JA PRAWIE NIE WIDZĘ LITER PRZEZ PLACZ

Gość słodka :)
Mów kochana :)

Gość wampiro
tak zabij się a ja wychptłam twoją krew :)

Gość Ada. :-D
bo polska to taki dziwny kraj który nie rozumie ludzie chorych i chce tylko od każdego kase ciągnąć :-\ skoro twój mąż cię zostawił to znaczy że nie był ciebie wart więc nic nie tracisz może nastąpi jakiś przełom w medycynie i wyzdrowiejesz ale masz też rodzinę i dla nich żyj wszystko się kiedyś ułoży ;-)

Gość Sara1985
Witaj opowiadaj :)

Gość Sara1985
Ada. :-D Nie tylko Polska w każdym kraju nie rozumia zapewniam Cię bo mieszkałam w usa i tam jest to samo

jacy wy jesteście Okropni !!!!! lepiej wam? życzę wam tej samej choroby

Gość Sara1985
Tych debili nie komentuję co wypisywali okrutne słowa

Gość wampiro
my tobie też głupia zdziro wypije ci krew z cycuszków to nie będziesz taka mądra z rozmiarem AA :D

pisz sobie teraz co chcesz nie rusza no to uwiez ze kiedyś bd chciał wszystkie źle słowa cofnąć ale nie da się i dopadnie cię zasłużona kara pewnie i tak jestes jakimś wyrzutkiem społeczeństwa

Wlasnie takich komentarzy sie obawiałam . każdy patrzy siebie nie patrząc na innych, co kazdy taki jak ja moze sie czuc :o

Gość Sara1985
Ale ja ada i słodka życzymy Ci dobrze :)

o przejmuj się takimi komentarzami to są osoby bezmuzgowe próbują się pocieszyć

Wiem dziewczyny , ale pisałam do tym innych komentarzt

*nie wgl to forum to dno

Nwet szkoda mówić o nich jak o myslacych stworzeniach. Moze sami kiedys sie przekonaja co to jest choroba i odrzucenie

Gość Sara1985
A po co się nimi przejmujesz ....ja znałam w usa takiego czarnego chłopaka i jego dziewczyna też miała to samo co ty to on ją zabił a jak z nim rozmawiałam to był normalny w życiu bym nie podejrzewała że tak ona go wnerwia swoją chorobą więc każdy może być zły lbu dobry niezależnie do rasy i kultury i narodowości

odrzuceni to oni napewno są tylko w internecie tacy cwani no cuź są ludzie i klocki xd

Gość Sara1985
A co lubisz robić ? :) a i tak przy okazji nie wiem czy to taktowne ale miałaś faceta ?

sara autorka nie powiedziała na co choruje

Gość Sara1985
chodziło mi że taka sama sytuacja a tamta dziewczyna chorowała na powiększenie żył czy coś takiego nie wiem jak to dosłownie i dobrze nazwac i też była taka wypobcowana

i mam wrażenie że ktoś się pod sare podszywa

znam to tez z własnego zycia az za dobrze , nawet znajomi potrafia Ci tak powiedziec. Dziekuję Wam dziewczyny za miłe słowa i za wsparcie. Ale muszę sie połozyć Dobranoc:)

Gość Sara1985
i ona przeszła jakieś tam operacje i wszystko miało być dobrze .....

Gość Sara1985
wyliże wam cipeczki

albo nie xd muszę już isc spać trzymajcie się

Gość Sara1985
bardzo to lubie :)

Gość Sara1985
wyliże też wszystkim panom penisy z jajcami

Ja choruje na Akromegalię dziewczyny Zmykam juz naprawdę Jutro zajrze na topik jak bedziecie moze to jeszcze porozmawiamy jak mozna was prosić