Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango @dgmgp

Jak odchudzić łydki i uda? Bo mam grube

Polecane posty

Gość mango @dgmgp

Nie wiem od czego, chce miec szczupłe i smukłe

Gość mango @dgmgp
jesli nie powiecie co robic zaczynam głodówke 14 dniową

Nie odchudzisz dolnych partii bedac na glodowce. musisz połaczyc wysilek fiz z dieta (nie mylic z niejedzeniem). Mam takie sam problem jak Ty, wiec polecam: -bieganie, -spacery, generalnie duzo chodzenia, -rower (ale nie przesadz), -streching -callanetics przy mocniejszych udach i lydkach powinno sie unikac cwiczen wzmacniajacych w nadmiarze (silownia), bedzie ci sie tylko rozbudowywac masa miesniowa, lepsze cwiczenia aerobowe, wymachy nogami, nozyce itd. uwazaj z rowerem, ja kilka lat temu dosc intensywnie jezdzilam wlasnie rowerem i po miesiacu mialam uda i lydki rozbudowane jak xena. sadze jednak ze niezbyt intensywna jazda rowerem jest oki. rewelacyjnie robia wszytkie cwiczenia rozciagajace- joga, streching, callanetics!! ja regularnie biegam- co 2 dzien ok. 45 min, slyszalam zdania podzielone na temat biegania. jedno mowia, ze od biegania lydki robia sie potezne, niefajne, drudzy ze to super je rzezbi. ja osobiscie nie zauwazylam, zeby mi jakos zgrubialy, wprost porzeciwnie, sa zwarrte, jedrne (podobnie jak cale cialo) poza tym bieganie bardzo mnie odstresowuje. co do diety-zrównowazona! unikaj cukru, weglowodanow. akurat teraz mnostwo swiezych owocow wiec staraj sie jesc wlasnie to, zamiast kanapki na sniadania to miseczka truskawek z jogurtem naturalnym, na obiad salatka alebo lekka zupa warzywna itd. nie gloduj! wiem z doswiadczenia, ze na dlugo nie wystarcza silnej woli, moze w lecie wytrzymasz ale przyjda chlodniejsze dni i ...pekniesz.

Gość taka jednaco cię to obchodzi
potwierdzam callanetics zmienia całkowicie kształt wszystkich mięśni - nogi i nie tylko - całe ciało jest jakby wyciągnięte i wysmuklone ale to się trzeba trochę pomęczyć bo prawidłowo wykonane ćwiczenia dają w kość :) powodzenia

Gość papapayyya
Wprowadzasz dietę 5posiłków dziennie dieta bogata w błonik i witaminy ostatnie posiłki 3h przed snem. Najpierw wypijasz L-karnitynę PO 30 min robisz 5min-10min pajacyków a następnie zaczynasz trening http://www.youtube.com/watch?v=xtBpc7-J060 lub http://www.youtube.com/watch?v=45hrzJtX4ug&feature=fvwrel Wiele tego w sieci Ja mam swoje ulubione z książki pewnej niemieckiej trenerki wydanej w latach80 Lubie ćwiczenia w pozycji leżącej a tam ich nie brakowało w dodatku bardzo szybko przynosiły efekty Do tej pory nikt nie napisał niczego lepszego co motywowałoby nawet najleniwsze osoby na świecie.

Jeżeli chodzi o odchudzanie dolnych partii ciała to tylko ĆWICZENIA! Teraz nastolatki dążą do głupiego ideału piękna, czyli wychudzonych lasek. Oprócz diety, tylko ćwiczenia i wspieranie np. suplementem. ALE NAWET SAM SUPLEMENT NIE POMOŻE JAK NIE MASZ NADWAGI!