Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Młoda N.

Starania o ciąże a ślub

Polecane posty

Gość Panna Młoda N.

witam , dziewczyny w maju wychodzę za maż , w styczniu miałam laparoskopię , mam endometriozę i przez kilka miesięcy brałam visanne , teraz czekam na swój pierwszy okres po tzw. sztucznej menopauzie i mam się starać o bobaska i bardzo tego chce , czekam już na niego prawie 3 lata .... nie chce starać się po ślubie bo przy mojej chorobie ważne są pierwsze miesiące po odstawieniu leków. Nawet chciałabym pójść z maleństwem w brzuszku do ołtarza :) byłabym najszczęśliwsza na świecie . Albo musiałabym zajść w ciąże jak najszybciej żeby przed majem urodzić albo po maju , oby tylko nie w dniu ślubu . Tak bardzo chciałabym zajść w ciąże i urodzić zdrowe dzieciatko . Myślicie ze powinnam się starać wiedząc ze w maju mam ślub ?

Gość konwalijkabiała11
witam , ja na twoim miejscu bum się starała , dziecko jest ważniejsze od ślubu , oby tylko udało ci się zajść jak najszybciej , żebyś właśnie urodziła przed majem , albo po maju , bo aż z takim dużym brzuszkiem byłoby ci chyba niewygodnie . najważniejsze aby ci się udało , życzę ci tego z całego serca bo wiem co to znaczy długo starać się o dziecko .

Gość Panna Młoda N.
mam nadzieję , ze jakoś uda mi się pogodzić jedno z drugim , oby mi się tylko udało , mam nadzieje , ze jak zajmę się przygotowaniami do ślubu to zajmę głowę czymś innym i może odblokuje się trochę psychicznie

Gość Panna Młoda N.
mam nadzieję , ze jakoś uda mi się pogodzić jedno z drugim , oby mi się tylko udało , mam nadzieje , ze jak zajmę się przygotowaniami do ślubu to zajmę głowę czymś innym i może odblokuje się trochę psychicznie

Gość Panna Młoda N.

Gość balerinkaaaaa
ja tez bym sie starała , a wszystko dasz rade pogodzic , trzymam kciuki

Gość okno na świat
a ile masz lat ..?