Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam.......

Czy jest roznica miedzy brzuchem kobiety ciezarnej i szczuplej, a nieciezarnej i

Polecane posty

i otylej. Czy jest roznica w ksztalcie brzucha? gdzie sie osadza na brzuchu tluszcz u kobiety nieciezarnej grubej, a gdzie u kobiety w ciazy, szczuplej?

Gość jasmama
mi wyskoczyla tylko pileczka. jestem z natury szczupla. Wyglada to tak jakby ktos wsadzil mi pod bluzke malego arbuza. U kobiety otylej tluszczyk idzie tez na boki.

Gość ona zamyślona
U ciężarnej brzuch jest napięty i nie złapiesz fałdu tłuszczu:) Taka piłka :D

Gość jljhu
kobieta ciezarna ma twardy brzuch i to raczej nie tluszcz.

Gość Cyhb
U tlustej nie widać brzucha

Gość Cyhb
U tlustej nie widać brzucha ciazowego

Gość Ktosia Skądś
Moja koleżanka zawsze była gruba, teraz jest w 9mc i wygląda jakby sobie więcej podjadła, tyle:) za to ja jak byłam w ciąży, wyglądałam jakbym sobie piłkę pod sukienkę włożyła, nóżki chude, i tylko ten arbuzik:) za to teraz nóżki dalej chude, a skóra na brzuchu została:O

ok. dzieki za odpowiedz, czyli nie musze sie martwic, ze sie w ciazy roztylam. Jak narazie tylko brzuch mi sie mocno zaokraglil i zrobil sie twardy. Czy w ciazy talia zanika?

Gość no nie do końca
ja jestem otyła, a brzuch mam duży, ale twardy i napięty, dokładnie taki sam, jak ciążowy :P

Gość paula30099
Znam dziewczyne ( z widzenia)ktora jest otyla i ktoregos dnia patrze a ona z wozkiem chodzi...u niej nawet nie bylo widac ze byla w ciazy. Ja mialam "pileczke" w ciazy i jak stalam plecami do kogos to mowili ze nawet nie widac ze jestem w ciazy jak patrza od tylu :)

Gość paula30099
No talia w ciazy napewno zanika u niektorych calkiem a u niektorych jakis tam zarys zostaje...

Gość d.z.iunia
Ja jestem szczupła, obecnie na początku 7. miesiąca. Z tylu i z przodu patrząc widać talię, bo piłka rośnie mi do przodu. Ale to nie zależy tylko od wagi, ale też od tego, jak się ciąża układa. Koleżanka bardzo szczupła przed ciążą obecnie początek 9. miesiąca, poza piłką rozrosła się też w talii i biodrach, w pierwszej ciąży miała tak samo, a potem wróciła do talii osy. Nie ma reguły.