Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafffkaaaa

Lubrykant - nigdy nie uzywalismy - lepszy seks?

Polecane posty

Gość agrafffkaaaa

Czasem faktycznie nie mam za wilgotno... Jak to u Was wyglądało - znacznie sie poprawila jakosc seksu po uzyciu takiego specyfiku?

przy długiej zabawie wręcz nie zbędny. jesli faktycznie jest sucho ale jak jest dobra zabawa to i powinno być mokro

Gość A ja nigdy nie umiem tego użyć
zanim nasmarujemy co trzeba, to wysycha moment i robić się nieprzyjemnie gęsty i kleisty...

Gość odejsc tad
mnie uratowal od nawracajacych zapalen cewki moczowej uzywam przy kazdym zblizeniu

Gość A ja nigdy nie umiem tego użyć
ale taki zwykły olejek z winogron ze spożywczaka ;P

tak zwykły olejek. z winogron nie czuć że to olejek. wieczorem napisze dokładnie jaki bo to moja kupowała.

dokładnie ale najlepiej z winogron. mieliśmy inne to było je czuć i trochę to przeszkadzało.

Gość anes07
daj wyliże ci cipke to zaraz bedziesz mokra

Gość bgfdvgsdfgdsfds
A takie olejki nie szkodzą pochwie i penisowi? Skóra wchłania krem to pewnie taki olejek też jest wchłaniany. Coś niedobrego może z tego być.

Nie, chociaż pewnie zdarzają się reakcje alergiczne, ale myślę, że dużo rzadziej niż po innych aptecznych lubrykantach.

stosujemy już długo i nic się nie dzieje. jak była aksamitna tak dalej jest nic się nie dzieje. i u mnie tak samo. generalnie potrzebne jest na początku do gry wstepnej później nie potrzebujemy.

Gość wielka doświadczona szpara
My spróbowaliśmy durexa - czerwony (uczucie ciepła i lekkiego pieczenia) - miły - niebieski (uczucie chłodu i pieczenia) - dla mnie bardzo nieprzyjemny - ten malutki dla kobiet, który ponoć wzmacnia orgazmy (uczucie ciepła, lekkiego pieczenia, nieco chłodu) - fajny, ale bez fajerwerków Zrezygnowaliśmy z żeli, ale nie zarzekamy się, że do nich nie wrócimy ;)

Gość Ola4323454323
a co myslicie o fioletowym durexa?

Gość laska12345
My z moim partnerem uzywalismy Durex waniliowy byl warty zakupu,nie kleil sie,ani nie kruszyl,jedynie ten zabach,ale nwet dobrze smakowal.Teraz kupilismy Durex truskawkowy,w samku baardzo slodki,ladnie pachnie,ale klei sie. Dzieki zelowi moj pierwszy raz nie byl,az tak bardzo bolesny,uzywamy go caly czas,nawet do pieszczotc i orala. Polecam na prawdę

durex play 2w1 żel do masażu i nawilżający żel intymny;) (idealny do bzykania w drugą dziurkę:P)

Gość brazylililijka
a po co wam te lubrykanty ?

unimil lucious, Zmysłowy żel do masażu, jadalny, Soczysta truskawka- ten też daje radę i tańszy od durexa:P

Gość Jagodka99
stosujemy, mimo, ze u mnie nawilzenia nie brakuje

Gość TakiZiom
nie wysycha wam ten lubrykant dajmy na to durexa? seks nie trwa u mnie minute, tylko z 15, wiec wydaje mi sie, ze przez taki czas, moze wyschnac - nie trzeba go co chwila nakladac, co moze psuc zabawe? generalnie nawilzenie u partnerki powinno wydzielac sie non stop, jak sie nie wydziela i stosujemy lubrykant, to tylko w okreslonych chwilach... jak to jest z tym wysychaniem?

Gość gość
może być sklepowy z winogron, zwłaszcza , jak się używa w większych ilościach w zabawach typu " lodowisko na folii" :P :D