Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaKasiunia17

kolczyki w sutkach

Polecane posty

Gość MałaKasiunia17

Witajcie, mam pytanie , chciała bym sobie zrobić kolczyki w sutkach. Czy może ktoś wie gdzie można coś takiego zrobić i czy może któraś dziewczyna ma przekute sutki i może mi powiedzieć czy to boli?

Gość kobietkaaaaaaaaaaa
Sama nigdy bym tak sobie nie zrobiła. Mam takie ładne piersi i szkoda by było szpecić sutki żelastwem. Ale co kto lubi.

Gość MałaKasiunia17
ogólnie mam mały biust ale uwielbiam pieścić sutki, podszczypywać zakładać spinacze od bielizny, lekki ból mnie kręci, dlatego myślę że to będzie w miarę przyjemne doświadczenie :) A potem moje suteczki staną się jeszcze wrażliwsze :)

Gość kobietkaaaaaaaaaaa
Ale będzie tam dziura i kolczyk będzie przechodził przez sutek to pieszczenie piersi będzie zupełnie inne. Nawet na ściśnięcie będzie czuć to coś w środku. Może wrażenie, że coś ciągle zawadza, do tego w staniku ten metal będzie się pewnie wbijał delikatnie w pierś. Moim zdaniem piersi są najładniejsze takie jakie są z natury, ewentualnie w stanie podniecenia jak sutki bardziej sterczą są jeszcze ładniejsza. Robienie czegoś z nimi typu kolczyki, albo tatuaże szpecą. Są inne miejsca lepsze do tego jak już coś trzeba. Ale to moje zdanie. Jak tak lubisz to rób. Każdy ma inny gust. Nie mówię, że ja wiem najlepiej.

Gość pytongpokolana
zrób!!! kolce w sutach to obłędnie maxymalnie kręcąca rzecz! u obu płci :)

Gość pytongpokolana
Ja niestety nie mogę ich mieć, bo mi przeszkadzają przy przytrzymywaniu kredensu.

Gość pytongpokolana
fajny podszyw :) widzę nowa kredensowa moda :)

Gość Ja84
Ale duze sutki macie?