Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolooo

rozstałem się z chłopakiem

Polecane posty

Gość paolooo

3 tygodnie temu rozstałem się z chłopakiem i on się od tej pory nie odzywa. Myślałem, że on zrozumie, że ranił mnie w tym związku, ale on nie odbiera telefonu, na smsy nie odpisuje! Już sam nie wiem, co mam zrobić :-(.

Gość paolooo
lepiej zmień nick na "chamuś", jeśli nic madrego nie masz do powiedzenia!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
chyba nic nie jestes w stanie zrobic, kto zerwał Ty czy on????

Gość paolooo
Ja zerwałem, bo już nie mogłem wytrzymać tego wszystkiego. Od miesięcy było źle, wiele razy mu mówiłem żeby się zmienił. I teraz tak wyszło, że go w ogóle nie ma! :-(

szczerus debil z ciebie..... autorze jak sam widzisz brak kontaktu oznacza ze chyba podjąłeś dobra decyzje, skoro było zle nie ma sensu sie meczyc w związku

jestem kobietą kretynie, a autorowi pewnie tez lata twoja opinia wiec bujaj sie ze swoja nienawiscia na inny topic

nie wiem jakimi przyjaciółmi sa geje bo nie miałam okazji poznac żadnego geja ale jesli poznam i bedzie sie nadawał na przyjaciela to z pewnościa sie zaprzyjaznie. Ty niestety nie masz szans na przyjażń pewnie z kimkolwiek

ojejku ależ ty wszystko o mnie wiesz 😭 oj ja nieszczęśliwy ,że przyjaciela pedała nie mam 😭 :D:D:D:D:D:D:D:D

szczeruś Twoja stopka mówi sama za siebie a teraz bujaj sie , nudny jestes

Gość paolooo
Żal mi ciebie szczeruś, bo nienawiść i agresja jest cechą ludzi o bardzo niskim poczuciu własnej wartości, więc nie zazdroszczę ci, bo wolę być pedałem niż osobą z takimi problemami jakie ty masz. Poza tym nie ma w tobie cienia empatii, nie wróżę ci powodzenia w życiu uczuciowym, ale to nie moja sprawa.

żeby moją stopkę zrozumieć ,to trzeba mieć coś pod kopułką :P wychodzi na to ,że ty nie masz :D No ale czegoż spodziewać się po zwolenniczce pedalstwa?? :D:D:D E to może lezba z ciebie?? :D:D:D:D

mnie twój żal zwisa i powiewa i nie powiem by mi ciebie pedałku było żal :D ot wybrykiem natury jesteś i tyle :D Nienawiść ,agresja?? Pedałku to zostawiam dla ludzi :D

Gość paolooo
Właśnie tacy "mocni w gębie" faceci jak ty, najmocniej posuwają facetów, jak już przyjdzie co do czego, wszyscy geje o tym wiedzą. Od nienawiści do miłości jeden krok..."heteryku"

szczerus jestem mężatka od 16 lat :D nie jestem niczyja zwoleniczka po prostu jestem tolerancyjna, toleruję nawet takich idiotów jak Ty :P autorze proponuje ignorowac szczerusia od siedmiu bolesci ;)

Powiedziałem już pedale ale skoro nie zrozumiałeś ,to powtórzę : NIENAWIŚĆ I AGRESJĘ ZOSTAWIAM DLA LUDZI :P :D Pławcie się w swym pedalskim sosiku i wylizujcie swoje pedalskie dupy, mnie z wami nie po drodzę więc zostawiam was w waszym szambie :D

Gość kjfla
szczeruś , rozbawiasz mnie :D:D:D:D

Gość kjfla
a TY autorze, po co do niego dzownisz, piszesz skoro zerwales ?! mowiles mu zeby sie zmienil?! a dawales mu przyklady na swojej osobie?? ? ? ? ? ? bo wydaje sie jakby to Ty mial wymagania co do niego, a w sobie nic nie widzial... zerwalez z nim to sie nie dziw ze sie nei odzywa. urazona duma ;) faceci..