Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Teściowa

Polecane posty

Gość Martuniiiia

Piszę, żeby wyrzucić złoość z siebie bo mnie zaraz rozniesie. Dzisiajsza sytuacja o godz 6 dudzi nas dzwoniacy tel mojego Męża .Teściowa. Rozmowa wyglądała następujaco : Tesciowa-Co robisz? (Ciekawe co można robić gdy mąż ma wolne a ja wstaję o 7 do pracy) Mąż Nic. Teściowa-Mam jechać z Twoim bratem (kawaler mieszkający z nimi)dzisiaj na zakupy ale jak by mu coś wypadło to Pojechał byś Ty. Mąż-No jasne Teściowa-To jak coś to będę dzwoniła. Nie minęły dwie minuty znowu dzwoni teściowa, żeby Mąż przyjechał już natychmiast. Mamy dwa samochody ale akurat Męża jest w naprawie. Mój Mąż nadal nie widzi problemu-stwierdził , że weźmiemy Mamusię i zawiezie mnie do pracy a później pojadą na te zakupy. Ja chora, z gorączką , mówić ledwo mogę bo tak boli gardło muszę latać jak z torpedą w du***e żeby się jako tako zebrać bo Mamusia czeka. Gdy jesteśmy na miejscu okazuje się , ze teściowa pokłuciła się z drugim synem i ten stwierdził, że z nią nie pojedzie i żeby mój Mąż wziął ich samochód i pojechał z nią , później wrócił do ich domu i brat go odwiezie do nas a ja żebym jechała swoim do pracy. Byłam w firmie godzinę przed czasem! Najchetniej rozszarpałabym i Męża i Teściową!

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
WOW o kurwa jakie poranne sensacje:D a ty oczywiscie czym sil w palcach szybciej na kafeterie.pl :D

Gość biedna bidulka
jak zadzwoni twoja mamuśka z tym samym, to jeszcze kopniesz męża w zad, zeby sie pośpieszył, bo mamuśka czeka :P

Gość Martuniiiia
Moja mama jest wdową i ja potrafiłam jasno wyznaczyć granice, jakoś nigdy nie byłam z nią bardzo zżyta . A tak na marginesie to widujemy się z nią raz na kilka miesięcy bo mieszka za granicą.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tesciowka dalaby wam spokoj, gdyb stary powiedzial, ze lezy na tobie:D w tym wypadku? lezec bezczynnie i nic nie robic? :D:D:D:D:

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mozesz miec pretensje wyłacznie do męża że daje sobie wchodzic mamuśce na głowe

Gość Martuniiiia
A najgorsze jest to, że podobna sytuacja nie zdarzyła się pierwszy raz. A jak próbuje rozmawiać o tym z Mężem bo jeszcze nie skończę zdania a On już strzela focha i po rozmowie , bo ja się czepiam i szukam dziury w całym

Gość .Caps Lock.
Mój były Mąż był na każde skinienie mamusi i tatusia i z nimi decydował o nszym wspólnym zyciu. a ja pochodząca z patologicznej rodziny byłam zahukana i myslałam , że Pana Boga za nogi złapałam , że udało mi się wyrwać z tego środowiska . Mieszkając u teściów miałam tak niskie poczucie własnej wartości , że wydawało mi się , ze powinnam być im za wszysto wdzięczna co dla mnie robią i że jestem wyrodną żoną i synową. nie chcąc kłutni dusiłam to wszystko w sobie. Przez 5 lat tak się to skumulowało, że nie widziałam swojej przyszłości z nimi. Złozyłam papiery rozwodowe