Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeberka1212

DLACZEGO NIE DZWONI?

Polecane posty

Czesc spotkałam się wczoraj z facetem o 19.00 rozmawialiśmy chwile , powiedział , że jest zmęczony , jechał 200 km , na koniec zapytał kiedy się widzimy czy może być czwartek , powiedziałam ,że tak. Od wczoraj do dzisiaj nie dał znaku życia.....nie jest brzydka ale może myślał , że wyglądam inaczej....wysyłałam mu wcześniej swoje zdjęcia i mu się podobały...nie wiem co mam myśleć . wiem ,że post idiotyczny ale czuje się odrzucona

Gość Kandydatka na szalenca
Moze spi?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wyluzuj kobieto, facet zmeczony pewnie spi, umówiliscie sie wstepnie na dzis wiec czekaj spokojnie

zawsze jak się z kimś miałam spotkać to taki facet dzwonił do mnie i pisał od rana do wieczora a ten nic ....echo

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
widocznie ten jest inny.a moze sie rozmyslił?

Gość Kandydatka na szalenca
Daj mu sie wyspac

Gość etewhwjh
Niecierpliwa jesteś.

Gość ghrrrrrrrr
nie zadzwoni i chuj :D

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
desperatka z ciebie :D

Gość brydzio
hehehe od 6 rano ma dzwonic??

wyluzuj i opowiedz jak to jest z wami! on specjalnie przyjechal do Twojego miasta by się spotkać? czy w innym celui tem jest i przy okazji macie sie spotkac kto wczorajsze spotkanie zainicjowal??

tak przyjechał specialnie dla mnie , tylko czułam , że był trochę nie obecny , nie rozmawialiśmy długo może z 30 min , mówił ze jest na prawdę wykończony , dlatego nie chciałam go męczyć. Wydaje mi się ,że po prostu mu się nie spodobałam.....nie wiem po co te czcze gadanie o spotkaniu mógł lepiej powiedzieć"zdzwonimy sie" wtedy bym zrozumiała o co chodzi . ...

Gość kjfla
przyjechał na 30 min? tyle km ? to moze jakis desperat :) jesli nie odezwie sei dzis to bedziesz miala go juz z glowy.. poczekaej..

Gość kjfla
nie przejmuj sie tym

Wyluzuj kobieto.Co miał o 3 rano już dzwonić?Skoro był bardzo zmęczony to pewnie jeszcze smacznie śpi.Coś Ty taka w gorącej wodzie kąpana?:P

Gość pitulinka
i po tych 30 min wrocil 200km do siebie?

Gość kjfla
a podał powód ?

Gość xvxvdfffs
jestem pewna ze mu sie nie spodobaalas..jak mozna jechac 200 km i po 30 min wrcac..nie oszukuj sie...pewnie powiedzial o nast.spotkaniu zeby glupio nie wyszlo...ze jechal tyle i zaraz jedzie..olej go, nie ma co sobie glowy zawracac, jak sie facetowi kobieta podoba zachowuje sie inaczej

Gość vgregteg
ło matko! a dlaczego ma już dzwonić?! nienormalna jesteś? daj mu żyć Boże, jak mnie dobijaja takie dziewczyczy! chłopina się z nią umówił, a ta już myśli, że mu sie na szyi uwiesi, a za pół roku pewnie ślub ci się marzy? żałosna jesteś zajmij się czymś normanlym

Gość powiem i ja....
no ale zaraz facet przejechał 200 km spotkaliście się na pół godziny i postanowił wracać z powrotem mimo takiego zmęczenia ? ....coś mi tutaj nie pasuje a jeszcze to że powiedział Ci że spotkacie się dziś ...to co znowu miał pokonać te 200 km do Ciebie ?

tak powiedział , że to tylko 2 godziny drogi to bardzo mało i nie jest to problem....dlatego się zdziwiłam , że nie dzwoni...same rozumiecie , ale ok nie będę się zachowywać jak idiotka i do niego dzwonić nikogo do miłóści się nie zmusi :)

Gość gjjkkuk
nie chcę Cię martwić, ale mężczyxni zwykle unikają kobiet, które ich osaczają, wymagają częstych telefonów, ciągłej uwagi zajmij sie sobą zadzwoni, to dobrze nie zadzwoni - świat się nie zawali;)

Gość kjfla
jak nie ten to może inny..