Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeberka1212

DLACZEGO NIE DZWONI?

Polecane posty

Gość gjjkkuk
samotność można wypełnić przyjaciółmi, zainteresowaniami, sportem, kinem itd. nie siedz przy telefonie z zaciśniętymi kolanami i nie czekaj na sygnał! wyjdż na spacer, posprzataj mieszkanie, umów sie z kolezanką

Gość powiem i ja....
ja też uważam że nie powinnaś w tej sytuacji robić nic....był ...rozmawialiście ...zaproponował spotkanie na dziś to teraz czekaj ...a jak nie zadzwoni to olej dziada :D

z drugiej strony na to patrząc to co ci faceci sobie wyobrażają ? sami nie wyglądają jak super modele a oczekują cudów ? widział moje zdjęcia i to jak wyglądam więc nie wiem co sobie wyobraził w tej główce ....

Gość kjfla
moze na zdjeciu wygladalas trochę inaczej.. zreszta , teraz nie ma to juz znaczenia

Gość powiem i ja....
no ale dlaczego z góry zakładasz że mu się nie spodobałaś hmmmm ?...może facet jeszcze zadzwoni przecież jest jeszcze wcześnie ...a on pracuje ?

Gość bfdsdsada
sami nie wyglądają jak super modele a oczekują cudów Wyglad u kobiety to jest podstawa, bo za bardzo nic innego kobieta nie ma do zaoferowania

A dlaczego tak się nastawiasz,że mu się nie spodobałaś?Nie ma co gdybać-albo zadzwoni albo nie.poza tym chyba pracuje?A jeśli ma wolne to pewnie odsypia a Ty się nakręcasz strasznie jak za przeproszeniem napalona małolata.Do tego nie musi chodzić o wygląd-może rozmowa się Wam nie kleiła albo zobaczył,że jesteś bardzo zdesperowana i czymś(jakimś sposobem zachowania)go odrzuciłaś?

Gość kjfla
a facet co ma do zaoferowania !? kobieta przynajmniej moze sie ładnie umalowac ;)

Gość bfdsdsada
kjfla Mezczyzna ma wiele do zaoferowania od inteligencji, po zaradnosc, pomyslowosc, poczucie humoru itd itd

Gość kjfla
a kobiety nie posiadaja inteligencji? nie sa zabawne? ani zaradne ? ?? to może nie istnieją ?

Gość bfdsdsada
kjfla Kobiety inteligentne? Bez zartow prosze? Kobiety zabawane? haha, na kazdym spotkaniu to facet ma rozbawiac kobiete bo kobioety w oogole nie zartuja pierwsze, nie maja dystansu do siebie? Kobiety zaradne? haha. Jesli by byly zaradne to by nie szukaly facetow z kasa

A co ma dzwonić i pisać smsy co 5 minut? Czytając Twoje wpisy myślę,że dla tego biedaka nawet lepiej będzie jak nie zadzwoni bo byś mu zyć nie dała,pewnie non stop awantury,tłumaczenia,meldowanie co 10 minut.Masakra.Nie masz za grosz godności.A skoro pracuje to nie ma czasu póki co zadzwonić.Ty też się czymś zajmij bo jak widać nie masz żadnych pasji,pracy czy innych zajęć jak tylko jęczenie,bo zmęczony i zapracowany facet nie dzwoni :O.Ile masz lat 12?Żałosna jesteś :O

Gość kjfla
to bardzo mało kobiet znasz..

Gość bfdsdsada
kjfla Badz chociaz troche obiektywna. Kobiety w ogole nie maja dystanu do siebie, znasz kobiete ktora by zartowala ze swoich kompleksow urodowych?

Gość bfdsdsada
prosze imie i nazwisko, oraz adres i kontakt, musze to sprawdzic

Gość bfdsdsada
chyba nie mowisz o sobie

Gość 3,6ppm
Dlaczego od razu zakładasz, że nie spodobałaś mu się wizualnie? Może ot, po prostu Twój charakter mu nie odpowiada? Z drugiej strony, jest dopiero po 11, nie panikuj. :D Umówiliście się, jeśli ma się odezwać, bo np. nie ustaliliście konkretów, to pewnie zrobi to na godzine przed spotkaniem. Jest też możliwość, że zaproponował spotkanie z grzeczności, ale wtedy raczej nie "zaplanowałby" tego na następny dzień. Sama też zastosowałam tę technikę, natomiast nie miałam ochoty widzieć się ponownie.

Gość kjfla
oczywiscie ze nie

Gość bambaryla147
Nie no sorry, facet przejechal 200 km zeby sie z toba spotkac, poczym po 30 min spada, bo byl tak wykonczony jazda, ale zaraz dodaje, ze jutro tez przyjedzie, bo te 200 km to nic????? I ty wierzysz w bajki?

ja myslalam ze on zamierzal sie tam gdzies przespac i dzis sie spotkacie:) to lipa troche rzeczywiscie musialas sie mu nie spodobac czy cos;)

Gość bialaczekoladaaaa
Moj tez nie dzwoni. Wyjechal na Euro ( policjant) i milczy. Kiedy ja dzwonie wiecznie zajety. Kiedy on dzwoni to tylko zeby podbic kartę. Zabije gadzine jak wroci!!!!