Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djadtpa

Jak zrezygnowac ze slodyczy?ktorej sie udało

Polecane posty

Gość fajnie was poczytac, dużo
jestem słodyczowym maniakiem i jadłabym czekolade na kilogramy wiele razy próbowałam rzucic słodycze, ale wytzrtmywałam góra kilka tygodni, potem nadrabiałam z górką :/ mój sposób to dozować sobie, ale mało. Kupuje cukierki typu werters - biorę jednego i jem go tyle czasu, że moglabym zjesc pół czekoaldy. A po cukierku czasem już zapomne o ochocie na słodkie. Poza tym jem duzo owocow, jogurtow, nie umiem zyc bez slodkosci, wybieram po prostu zdrowsze.

ja je zastąpiłam suszonymi daktylami i jak bardzo mam ochotę na słodkie robię sobie szejka owocowego

Ja tylko jem gdy jestem u przyszłej teściowej) a taakie pyszne robi ciasta ajj;) no i mój Dziubas zawsze jak do mnie przyjezdza to przywozi mi ciacha;P no normalnie perfidnie to robi;P ale ja jestem silna;P i nie jem;)

Zastąpiłam słodycze owocami, ale tęsknię za czekoladą. Poza tym zaczęłam pić pepsi max-słodkie, a bez kalorii. I do słodzenia używam stewii. Nie jest idealna, daje posmak podobny do aspartamu, ale podobno jest zdrowsza. Sprawdza się w koktajlach owocowo-warzywnych.