Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ;(

seksuolog Kraków okolice

Polecane posty

Gość pomocy ;(

Witajcie. Czy ktoś może mógłby mi podać namiary na jakiegoś dobrego seksuologa z Krakowa albo okolic? Najlepiej na NFZ, niestety, choć nie wiem czy coś takiego jak seksuolog na NFZ funkcjonuje w ogóle...

Gość jessika-anastazja
No napewno nie funkcjonuje. Az tak do brze nie ma. Panstwo raczej nie bedzie dokladac do tego zeby ludzim sie dobrze w lozku ukladalo.

Gość skończyło się babci sranie
w poznaniu był niezły ale chyba stracił prawo wykonywania zawodu :D

Gość jessika-anastazja
A w ogole to tez kiedys szukalam i za bardzo nie znalazlam co dziwne w koncu to Krk. Poszukaj na necie. Jakies adresy i nr tel powinny byc. Choc duzo jest tez z sacza. Znam jednego z Tarnowa ale nie za ciekawy. Nie polecam. A tak w ogole to tez mialam swego czasu pewne problemy w tej sferze ale juz przeszlo i to bez pomocy lekarza. To trwalo kilka lat ale wyszlam z tego. Takze jakies doswiadczenie mam. Jesli chcesz to pisz o co chodzi. Moze pomoge.

Gość pomocy ;(
Kurde... Jest jakaś seksuolog w Rozmowach w toku i nawet z sensem gada, ale nie wiem czy ona z Krakowa czy ją ściągają skądś. A mój problem jest tak złożony i tyle by pisać, że raczej nie da rady tak na forum. Myślałam, że seksuolog, to jak psycholog, czemu niby nie miałoby być na NFZ. Może nawet bardziej by się przydał :P Ja ze swoimi problemami walczę już 3 lata. Moje libido poniżej zera... A w ogóle,szkoda gadać... Zaraz mi się małżeństwo posypie, choć chłop zapewnia o miłości, ale ile można czekać na normalne seksowanie... W dodatku mnie to też już w kurza wszystko...

Gość wiesz, raczej zadna rozsądna
seksuolog nie poszłaby się wygłupiać do Rozmów w toku. :P Ja bym jej nie brał pod uwagę. A może chociaż z grubsza opisz swój problem? Czemu masz libido zerowe? Bierzesz tabsy?

Gość pomocy ;(
Ok, to napiszę w skrócie. Odkąd zaczęłam współżyć, były duże problemy, ból ogromny i z kolejnymi razami nie było poprawy. Okazało się, że jest wada w budowie pochwy. Przeszłam operację i od strony anatomicznej jest wszystko ok, ale stosunek nadal, a wydaje mi się, że jeszcze bardziej bolesny. Wszystko już się super zagoiło, kocham męża bardzo, nie mogłam się doczekać, kiedy znów będziemy mogli spróbować włożyć, bo przez okres rekonwalescencji był tylko petting i oral, a tera niekiedy jestem podniecona, opowiadam mu głupoty przez dzień, ale okazuje się, że to tylko dlatego, bo wiem, że jest daleko, bo jak przychodzi co do czego, to wszystko znika, czuję się jak zimny głaz, nie podniecają mnie jego pocałunki i drażni mnie cały on oraz przeraża ból przy wkładaniu penisa i przy ruchach. Już u tylu specjalistów byłam... Jestem załamana... Czy ja jestem oziębła czy co? Czasami śnią mi się takie rzeczy zboczone z udziałem męża i tak bym chciała normalnego seksu... Jeszcze tylko seksuologa nie odwiedziłam. To chyba moje pokręcona psyche tutaj działa albo już nie wiem co... :(

Gość nic Ci już nie pomoże
tunel naruszony, to koniec... :P