Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdddrrrere

Plus na kartę- jaki jest cennik teraz

Polecane posty

Gość gdddrrrere

Doładowałam konto kwotą 25 zł... Przedłużyło mi na 15 dni a nie 30! Co to ma być? Zdaje mi się, że 25 zł przedłużało na miesiąc, 50 zł na 3 miesiące. Ostatnio brałam 50 zł i mi przedłużyło na 3 miesiące! Tutaj jest jakiś cennik, który niby pasuje: http://simplus.pl/v.do?idx=836319 Od kiedy tak jest? Mam jeszcze drugą kartę Orange i nie mogłam doładować konta za 50 zł bo jakoś w lipcu kończy mi się ważność tamtego konta... 30 zł za miesiąc to się po prostu nie opłaca! Zawsze muszą mnie zrobić na szaro...

Gość ertgrtter
pierdol plus i przejdź do play :classic_cool: za przeniesienie numeru dostaniesz 60 zł, a każde uzupełnienie (od 5 zł) jest ważne przez 365 dni (rozmowy wychodzące, przychodzące jakoś 100 dni dłużej)

Gość gdddrrrere
Wiesz może, tylko ja mam taki problem że wszyscy znajomi są w orange, tylko chłopak ma Plusa.. i tam w Plusie jest coś takiego że jak się wybierze pakiet Bliski Numer to za 5 zł mogę do niego dzwonić i smsować bez ograniczeń. Głownie do niego piszę i dzwonię więc mi się opłaca. Tylko te ważności konta mają do kitu :/