Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProszacaOpomocc

co założyc do takiej spodnicy? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ProszacaOpomocc
no super ta bluzeczka :) ta spodniczka nie ejst az taka krotka przed kolana :)

No ale wiesz to w końcu impreza rodzinna więc nie możesz za bardzo poszaleć z góra;P

Gość ProszacaOpomocc
no wlasnie, nawet nie chce :) chce wygladac skromnie elegancko ale zarazem sexy tym bardziej ze nikt mnie tam nie zna... hmm myslisz ze w jakichs sieciowkach znajde taka bluzeczke? bo sie dzis wybiore

Gość Katie;)
ty chcesz zalozyc taka bluzke jak ta z bloga?? :D przeciez spodniczka ma falbany jak zalozysz jeszcze taka bluzke bedziesz jak cyganka! zaloz cos gladkiego.

Gość jak bys samodzielnie
albo skromnie albo sexy takie spódniczki to k u r w i s z on y noszą

Gość ProszacaOpomocc
ale ta spodnica naprawde fajnie wyglada jest dluzsza nie zadna mini, tak stres jest okropny juz od tygodnia hehe

Gość ProszacaOpomocc
hm to co innego proponujecie?

Gość Katie;)
Moze i fajnie ale na dyskoteke jak juz chcesz ja zalozyc to wybierz klasyczna prosta gore a jak chcesz wygladac ladnie i tak jak na te okazje przystalo to zdecyduj sie na sukienke. i napewno nie kupuj takiej bluzki jak z linku do bloga bo jak sama widzisz ona jest szersza i ma jakies tam drapowania (pasuje do prostych rzeczy) a jak ty dowalisz falbanki to bedziesz wygladac smiesznie

Tez tak miałam jak szłam na imprezę do mojego Dziubasa z okazji rocznicy ślubu jego rodziców;P Fajnie było;P Uśmiechaj się bądź miła;P i nie mów ze nie jesteś głodna!;)

Gość ProszacaOpomocc
hehehe no jakos chyba tam niczego nie przelkne :D hmm tylko jaka sukienke? za bardzo nie lubie eleganckich sukienek, cholera nie wiem, moze macie jakies linki z propozycjami

Gość jajaajjjajajajajaaj
Ta spódnica nie nadaje się wg mnie na imprezę rodzinną :/ Ona jest taka.. hmm czasem widzę ją na dziewczynach i wg mnie jest krótka. Trochę taka wulgarna jak na rodzinną imprezkę. Powinnaś ubrać coś z większym gustem a nie to ;) To można ubrać na spacer (gdyby było innego koloru, bo latem to trochę dziwnie ;) )

Gość ProszacaOpomocc
hm to moze serio kupie jakas sukienke, ale nie widzi mi sie ona za wulgarna tez jest przed kolano zadna tam mini

Moim zdaniem jak na tką imprezę to dobra jest długość przed kolano:p przecież nie założysz czegoś do kostek;P bez przesady:p Powodzenia na imprezie;P

Gość ProszacaOpomocc
ach dziekuje trzymaj kciuki :D

Gość ProszacaOpomocc
:)