Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belciiaaa27

Mezatki macie czasem sny, ze zakochujecie sie w innym mezczynie?

Polecane posty

Gość belciiaaa27

Ja dzisiaj mialam taki sen po ktorym nie moge dojsc do siebie. Snilo mi sie, ze szalenczo zakochalam sie w jakims Wlochu. Potem oswiadczylam mezowi, ze wychodze za maz. Bylam taka szczesliwa z tym facetem a jednoczesnie dreczyly mnie wyrzuty sumienia w stosunku do meza. To wszystko zbieglo sie z przyjsciem na swiat mojego pierwszgo dziecka ( mojego i meza) Ehh... na koniec widzialam meza na jakiejs imprezie w towarzystwie wielu kobiet i postanowilam do niego wrocic jednoczesnie teskniac za tym Wlochem. Skad sie biora takie sny? Kocham meza i ani mi sie sni od niego odchodzic a juz tym bardziej dla jakiegos Wlocha :)

Gość zaniepokojonaaaaaaaa
nie ja takich nie mam ale znam przypadki mezatek ktore praktykuja to na jawie..;/

Gość belciiaaa27
Ja na jawie nigdy niewdalabym sie w romans. Kocham meza i bylo mi tak przkro w tym snie, ze nie umiem opisac tego uczucia.

Gość mi sie śni czasem
jak zdradzam męża z facetami którzy zawsze mi się podobali, znajomy a mianowicie dwóch takich jednych i czasem mi się śni że zdradzam męża ale z kobietami, mój mąż jest moim pierwszym i jeszcze go nie zdradziłam

Gość i to nie razzzz
ja nie tylko sny mam takie, raz za czasu udaje mi sie podkochiwac w kims realnym :D

Gość poleczka234
Podnosze bo ja tez mam takie sny. Co one moga oznaczac?

Gość marcheweczka...
Oczywiscie ze ja tez mam takie sny ale to znak ze nasi faceci chyba nie do konca dobrze sie spisuja...

Gość zadarza sie oj zdarza
niestety juz mi sie zdarzylo zakochac na zaboj w innym mezczyznie :) a ze jestem mezatka nie skorzystalam z dalszych propozycji :)

Gość nie jestem jeszcze mężatką
ale zdarzają mi się takie sny. Bardzo często śni mi się pewien facet i nie wiem kto to jest ale to on zawsze się pojawia w moich snach jako mój nowy wybranek . W tym śnie często po jakimś czasie dopiero sobie przypominam, że mam faceta i mam wyrzuty sumienia i nie wiem co mam robić