Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własny interes jaki najlepszy

Prosze poradzcie mi jaki interes najlepszy?

Polecane posty

1. Sklep z odzieżą używaną 2. Komis zabawek dzięciecych i ubrań dla dziecka 3. Budik (ale ludzi nie stać na drogie ubrania) 4. Stołówka 5. Budka gastronomiczna 6. Pizzeria lub jakaś restauracja 7. Kawiarnia 8. A może ewentualnie sklep mięsny, spożywczy, itp. ale to są jednak straty z tym że ludzie jeść muszą. Ja nie pracuje od Listopada, mąż też mało zarabia (1600 złotych na rękę) i jakoś musimy sobie radzić. Co proponujecie? jeśli chodzi o interesy związane z gastronomią to mamy już nawet punkt w którym by to mogło rzeczywiście iść bo to jest rynek, tam jest pełno ludzi i nawet jest tam lokal który obiecali nam rodzice wykupić na własność.

Gość Kandydatka na szalenca
Stolowka

Stołówka może by i to poszło. Tanie obiady. Po prostu obiad dnia np. kotlet schabowy+ziemniaki+kapusta zasmażana oraz zupa pomidorowa i do tego kompot i jakiś deser wyniósłby 10 złotych :) taki obiad dnia :) i w każdym dniu obiad dnia bylby inny i kosztowałby z 10 złotych.

Gość powiem i ja....
ja bym była za pewnego rodzaju barem-stołówką możecie tam podawać tanie smaczne domowe jedzenie z propozycją kupowania obiadów na wynos jeśli jest to w miarę duże miasto może się udać u nas jest taki sklep niby rzeźnik ale można tam codziennie kupić różnego rodzaju świeże surówki....kluski....czy pierogi....do tego można kupić zrobione krokiety....mielone...w piątki są ze dwa rodzaje usmażonych ryb....jest zupa w słoikach czy też sos