Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaiiii

kolejny dzien czekania na rentę...

Polecane posty

Witajcie w moim nowym watku, kornik poszedl - platny morderca z niemieckim.Jeszcze PRZEZ WAS musialam z platnym morderca rozmawiac wiec nie spodziewajcie sie po mnie niczego - ani dobrego ani zlego NICZEGO. Ja tylko chce ZA MOJE WARTOSCI moja rente i koniec. Jeszcze raz wracam do swietlika - dzis jeszcze nad tym myslalam,ale wiecie NIE WIEDZIALAM ze to jest na ogranie morderstw w banku i sie tego pozbylam.No i zle bo wiecie nie bralam pod uwage morderstwa i np. na Zielonych Swiatkow to SWIETLIK moze nie jest idealny ale nic ci nie zrobia. Teraz bym nie dala. Choc wiecie - one mnie tak podeszly te IDIOTKI - bo ja ich nie uwazam za osoby sprytne tylko zera ze wiecie swietlik roslina, swietlik zwierze to wszystko sie tak zamazuje jak masz SWOJA rosline, zwierze a ja zawsze bylam dosyc przyrodnicza takze to nie wolno dac NA OGRANIE MORDERSTWA W BANKU wiec sie nie daje, a na pewno nie takim gniotom jakie ja mialam do 15 roku zycia a dalej tez i koniec. I wiecie w liceum po studiach i anglistka i matematyczka mialy 3 dzieci takze tam za dzieci wszyscy przegrali i koniec. No to ja zostalam bezdzietna i tyle.Bo POWIEDZMY??? ze to jest przeze mnie chociaz wiecie... no ale w 1 klasie liceum juz mialam pass USA ukradziony i powiedzmy ze to przeze mnie,ale tylko wtedy jakbym wiedziala KIM NAPRAWDE JESTEM albo no choc 1% szansy na to miala. Dziadkow mi nie szanujecie takze wiecie spier papier. I ten swietlik i ten pass USA to TAK KRADLI WSZYSCY ODE MNIE, ze to w ogole wiecie- tego sie opisac nie da i te kobiety tez mi to musza wybaczyc bo by nie musialy ALE JAK BYLAM TAK ZDEMOLOWANA i wiecie w tej PODSTAWOWCE do 15 roku życia zostalo po mnie takie cos TAK SIE ODDAWALO DZIECI zamiast na owada i tyle. A jak? Skarbek, Hitler, sw.Elzbieta i wilk. I ta paczka z ktorej PODOBNO??? ale ja tego nie wiedzialam mialam miec prace tu??? gdzie??? i wiecie JAKIE TO BYLO REALNE? A ile tu ludzi jest poustawianych w życiu Otto Szulcem-no ale sluchajcie on sie do tych ludzi nie przyzna, on tego nie wiedzial. On tu jezdzil zeby Zielonym Swiatkiem do USA wyjechac. A chyba nie chcial na sqaudy chodzic - i pierdyknal wszystkim. I tyle. A tego domu KEVIN gdzie mieszkam -nie rozumial bo nie wiem czy by mnie wzial ale by sie potepil czy cos? I wiecie - ta rodzina w Niemczech i ta to nie jest to samo. Ta rodzina krolewska jakos tak BALA SIE CHYBA NAWET tych Szulcow i tak rozwalili za nich rodzine brata ze zamiast wiecie no modelem - ale w infie praca,jakas w biurze przynajmniej - on nie byl takim GOGUSIEM czy coś ale wiecie WALIC SIE Z POLKAMI PO KLOPACH i to jeszcze bez zeba albo po operacji plastycznej - takze wszystko zle. I on tak dostal po glowie Polska bo tyle z tej kurwy rozumial co i ja , ze W OGOLE NA NIEGO NIE LICZCIE.W ogole. Tego ksiedza se jeszcze uroil. Wszystko bez sensu i tyle. No i wiecie - co ja do niego mam. Nic - ja po prostu mialam byc oddana i taka rodzina.I wiecie to jest jedna sprawa, a druga jak zajezdzala mnie jego matka i to jest krytyka oswiaty w Holandii i tego juz nie napisze i tyle. Ale powiem wam - czy mi zal ze nie jestem do Holandii oddana a nawet chcieli ale juz tam brata mialam. Po pierwsze nie chcieli (Parlament brytyjski) po drugie jeszcze w Polsce NAJBARDZIEJ ONI MNIE ZNISZCZYLi - nawet nie te zony tymi pierdami tylko oni robiac ze mnie ODCINEK na owada BEZ BRYGIDY. I to byl koniec i tyle.WSZYSTKICH!!! I zrobilo sie TAKIE ZERSTWO, KURESTWO , DZIADOSTWO - jedynie ze w tym KOMPLETNYM bagnie jest co zrec,ale za co jak ktos jest uczciwy?I tak ide na rente po ograniu panstwa gdzie jest moja kasa i koniec. Za Brygide NIGDY SIE NIE DOGADAM z parlamentem brytyjskim ,nawet przez kompa.Tak bym tak uciekla tej Bonie dawno, a tak?I tyle.Ten brat moze tez by tak nie pierdzial i tyle. Ustami rowniez. To wszystko.Co wiecej? GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡

Gość listonosz co renty nosi
ja mam twoją rentę, jak się z toba skontaktować żeby ci ją przesłać? podaj maila albo telefon, czy adres

Wiecie ja nie rozumiem jak ci ludzie tu - TU NAJGORZEJ mogli takie cos wymyslic ze jak ja bede chodzic do szkoly w Polsce to ONI TU WSZYSCY ZA TO dostana paczke i co? I ja oddadza tym brygidkom? Czy wy wszyscy jestescie normalni?Przeciez ja mialam babcie w Anglii a domy dziecka tez tam sa. A teraz spokojnej starosci sie dowiem.BYLE NIE W ANGLII.A tam jest spokojna starosc? I wiecie renta zeby mi pasowal kredyt bez panstwa i tyle. No bo paczka tez moze byc, ale bez kredytu. Ja mam panstwo ograne wiec wiecie mnie na niczym nie zalezy. W przyszlosci na wschod i tyle. A reszta wszystko dopust nawet ta Brygida przez wilki i ze mialam byc u babci. Tyle. A jak nie to WSZYSTKO BYLO KOMPLETNIE BEZ SENSU i jeszcze slowo dobre czy przepraszam??? dla rodziny krolewskiej jakby mi zostwili literke i cyferke.Bo zle powiedzialam CYFERKA sie tu dowiem.No i slusznie - literka byla matka Kevina takze ona wszystko zsysala - zostawal mi bank.Nie.Za wysoko.No to poczta? A JAK? i tyle. A JAK? W sumie krzyz Kevina - sasiedzi dostali od brygidek to ja chce rente od matki - tak to nazywam zeby kredyt mi pasowal od dziadkow zamordowanych ze na rente nie poszli i tyle. A JAK? Tak matka nie dostala pracy , ze rodzice pracowali - tyle to kumala, a reszty nie kuma nic do dzis i tyle.Nic po ludzku w kazdym razie.Co jeszcze?

Niestetyu adres jest na paczce i do widzenia.Zycze wam wielu smacznych owadow w przyszlosci. Co wy tu chcecie jesc z tych szkol swoich? Kiedys rodowody co prawda glista w sloiku i wiecie jedna tragedia z tego,no ale byly... a teraz?I tyle :(

Ta WIELKA BRYTANIA wiecie to z wami bedzie zazerala te owady. Tak sie to skonczy. Bo Niemcy ida po Arabow zeby miec figury jak zwykle i dalej. A reszta niech se robi co chce. Francja ma od siebie a reszta? I tyle :( Takie zycie jest.A w Polsce - WBIJCIE TO SOBIE W WASZE MAKOWKI najwazniejszy jest KK i RODOWODODY a nie imie,nazwisko i adres. A na drugi raz jak macie zrobic komus cos takiego to sie raczej ZYWCEM ZAKOPCIE bo tyle to wszystko bylo warte. A ten wasz KK tez.JAK LUCYFER oni sa. Robia co robia ale mieszkac maja gdzie.Jak Lucyfer - to samo. I wiecie ja tego swietlika nie dalam bo ja nie jestem ochrzczona - to w Polsce jest brak powolania i np. pracy w szkole, jako lekarz.Nawet mi tego nikt nie powiedzial ja nie wiedzialam tego chociaz? moze moglam sie domyslic tego i zostawal mi swietlik. A dalej?I tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 cdn. :( :( :( :(

Zeby wiecie wasi nauczyciele mieli racji -bo Mengele ma zero,ale wielki osiag, to W KAZDEJ SZKOLE mieli przypilnowac zeby po mnie KSIAZKI zostaly. I co teraz? No to w liceum wypozyczyc. A dalej? I wiecie podstawowka - co to mialo byc? BEz literki w klasie sportowej? I co? To wyniki. A jakie ja mialam wyniki. I tylko tak wiecie ja ocalalam w tej szkole??? a chyba dali mnie do sportowej zeby... nie bylo rodowodow. Bo na studiach mnie okradli a co to jest.No a podstawowka? I zostaje srednia 4 lata co to jest? Doktorat zaoczny - bez znaczenia. I co teraz? A rodzine w Holandii mialam jaka mialam i co?Ityle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 cdn :( :( :( :(