Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfwedwe

Kafeterianie dziwna sprawa, co myślicie

Polecane posty

Gość dfwedwe

wchodzę rano na wp.pl chwile normalne tematy, a za chwile cała strona była w słowach rób to, rób to, rób to (strona wyglądała tak samo, były obrazki, tematy, a w tych tematach te słowa) po czym odswiezylam stronę i wszystko wróciło do normalności Co to było ? :D

Gość 9((&7
pewnie przed Tobą na tym komputerze Twój tata gadał na seksczacie z jakąś fruzią

Gość dfwedwe
no właśnie nikt nie korzystał z komputera oprócz mnie :D może mam jakiegoś szpiega na kompie czy coś...

Gość asd123xcz23
Mam to samo od wczoraj - korzystam z Opery z wtyczką Adblock. Pojawia się to czasem przy pierwszym włączeniu przeglądarki na stronie wp.pl. Widząc to po raz pierwszy o godzinie pierwszej w nocy naprawdę idzie się wzdrygnąć. Co ciekawe, jak do tej pory osobiście nie spotkałem się z tą sytuacją przy wyłączonej wtyczce Adblock... Swoją drogą, temat chyba bardziej na forum komputerowe niż kafeterię ;p.

Gość asd123xcz23
Jednak AdBllock chyba ma niewiele do rzeczy. To zwykła reklama mBanku, której reszta otwiera się w okienku pop-up (Twoja przeglądarka może je automatycznie blokować)... Pozdrawiam.

Gość dfwedwe
a dzięki :D