Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laulenka88

Jeśli nikt mnie nie podrywa to znaczy, że jestem brzydka?

Polecane posty

Gość laulenka88

Interesują się mną jedynie pojedyncze przypadki desperatów, którzy zarywają do wszystkiego, co się rusza. Nigdy nie miałam chłopaka, nie byłam na randce... Rozmowa z płcią przeciwną oznacza dla mnie potężny stres, nie zachowuję się naturalnie. Zawsze tak było. Mam 24 lata. Powinnam walczyć, czy sobie odpuścić, skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, żem i tak nieatrakcyjna?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
No niestety to znaczy ,ze nie jesteś ładna. nie wiem moze źle o siebie dbasz itd. na swoim przykladzie wiem ,ze dbanie o siebie może zdziałać cuda , fryzura itd

Gość prowokantkaxxaaxx
zdjecie???

Gość laulenka88
przeciez ważę tylko 108 kg za to niska nie jestem mam 164 cm wzrostu

Gość week of view
jak bedziesz sie schizowala to nikt cie nie poderwie. a jak zapomnisz o tym, przestaniesz sie skupiac na tym czy jestes atrakcyjna i czy sie podobasz innym to ktos zagada:) ironia losu

Gość laulenka88
mam zeza roz\bierznego i najbardziej się boję gdy xchłopak mi powie : spojrz mi prosto w oczy

Gość laulenka88
Dbam o siebie. Nie wierzę, że mam aż tak brzydką twarz, ale powoli się z tym godzę. Świat nie kończy się na związkach, przecież...:(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
może masz nie taka fryzure , makijaż , kolor włosów , ubior itd najlepiej zalamac rece i sie uzalac

Gość laulenka88
w zimę mam ciut większe powodzenie ubiorem zakrywam swą brzydotęa w lecie dochodzi moj genetyczny smrodek , który odstrasza potencjalnych kandydatów

Gość laulenka88
OK, poeksperymentuję trochę z fryzurą. Mam proste ciemne włosy z grzywką, może wyglądam zbyt dziecinnie albo nijako.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
może zrob jakieś symulacje na kompie z fryzurami i sie kogos doradz w jakiej Ci najlepiej noi zobaczysz po powodzeniu. muszi doradzac sie i kombinować z ryzura , makijazem , ubiorem sprobuj podpatrzec troche w tv moze

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
Kiedys ja np nie wygladałam najlepiej ,a teraz to mam mega powodzenie ;) wlasnie sposobem prob i bledow

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
nawet odcien szminki , podkladu , sposob malowania oczu , szampon ktorym sie myje wlosy , kolor bluzki ma znaczenie

Gość prowokantkaxxaaxx
dobry joke...108 kg ..powodzenia:)

Gość laulenka88
Dzieki, Monika:)