Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dhsjahdjahdjw

Znajoma ukrywa chlopaka

Polecane posty

Gość Dhsjahdjahdjw

Witam, zacznę od tego, iz od jakiegos czasu mam nowa znajoma. Nic nas nie laczy, jestesmy na etapie kolezenstwa. Moje pytanie, dlaczego ona ukrywa to, ze jest w zwiazku? Niby np pisze, ze bedzie cos robic mowi ze telefon sie rozladowuje, niby nic wtedy nie robi, jednak od zrodla wiem, ze sie z nim w tym czasie spotyka. Jak sadzicie, dlaczego nie napisze, ze jedzie do niego czy cos? Rozmow na jego temat unika, udaje obojetna, chodziaz wiem, ze raczej na pewno jest im razem dobrze. Dziekuje i pozdrawiam

Gość prowokantkaxxaaxx
bo moze dla niej to tylko kochanek i sie tego wstydzi?

Gość L19050g
proszę i również pozdrawiam

Gość week of view
moze jest zajety albo to tylko jakis romans i twoja znajoma sie tego wstydzi, ale jest jej z tym dobrze, wiec ci o tym nie mowi, bo nie wie jak zareagujesz

Gość Księżycowa Kotka
może się boi takich wścibskich żmij i ceni sobie prywatność, i nie czuje potrzeby się Tobie zwierzać.

Gość L19050g
boi się że jej go zajebiesz

Gość navya :)
może boi się że jej odbijesz sponsora?

Gość Dhsjahdjahdjw
Tzn onI sa razem z 3-4 lata, wsrod swoich znajomych sie nie ukrywaja jako para. To ja jestem jako "nowy, i ich zwiazek jest ukrywany przedemna, przez nia. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat

Gość Księżycowa Kotka
po prostu Ci nie ufa, pewnie Cię nie lubi i nie chce z Tobą rozmawiać o swoim prywatnym życiu, więc odczep się od dziewczyny a nie tworzysz teorie spiskowe :O a prawda jest taka, że ma Cię w dupie :classic_cool:

Gość week of view
nie wiem, ale dziwna ta twoja znajoma

Gość Księżycowa Kotka
week of view sama jesteś dziwna, pewnie jesteś wścibską żmiją, która nie może zrozumieć czemu nowo poznana osoba nie opowiada o swoim życiu prywatnym i intymnym ze szczegółami :O I tylko węszysz i snujesz domysły echhhhhhh :O

Mnie się wydaje, że chce żebyś myślał, że jest wolna- sam się domyśl dlaczego :) Bo nie ukrywałaby tak szczeniacko swojego faceta, a przyznanie się, że jest się z kimś nie jest wcale jakimś spoufalaniem, więc dlaczego miałaby Ci nie powiedzieć?

Gość ciekawe jaki ma powód
To dziwnie się zachowuje rzeczywiście. Nie mam pojęcia dlaczego.

Gość week of view
ja nie jestem dziwna, to ze ma sie chlopaka to jest cos normalnego, czlowiek po to zyje zeby łączyć sie w pary. Nie trzeba się chować po kątach 🖐️

Gość ciekawe jaki ma powód
Też tak pomyślałam jak Polly, ale to by znaczyło, że co, chciała by mieć obu naraz?

Gość Księżycowa Kotka
wścibstwo ludzi nie zna granic po prostu dziewczyna żyje sobie spokojnie w związku i nie czuje potrzeby zwierzania się hienom a ktoś nie może wytrzymać z ciekawości i aż wchodzi na kafe i zakłada temat ja pierodlę :O

Księżycowa Kotka: Ale temat jest o tym, że oni coś tam coś tam, a dziewczyna się okazuje, że ma kogoś na stałe. I gość nie wie, czy ukrywa to celowo bo chce z nim coś zacząć. To nie chodzi o zwierzanie się tylko jasny przekaz: mam kogoś, jestem zajęta. Ale zagmatwałam... :)

Gość Księżycowa Kotka
Polly84 aha chyba Że tak ale ja nie doczytałam nigdzie, że autor kręci z nią, napisał o niej po prostu nowa znajoma.

Gość Dhsjahdjahdjw
Chodzi wlasnie o to, co pisze Polly. Niby jakis flirt sie pojawia, potem niby cos robi i znika, w tym czasie jest z nim, po czym wraca i udaje zenp tel sie rozladowal i niby nic