Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy kocham?

czy jak sie kogos kocha wie sie to na 100%??

Polecane posty

ciagle sie zastanawiam, bo jestem z factem ktorego nie wiem czy kocham. boje sie odejsc, ze wtedy sobie usiwadomie ze kocham go nad zycie.ale tweraz, bedac z nim nie wiem czy go kocham. powiedzcie mi,kochajac kkogos po jakims czasie to jest oczywiste,czy jest dylemat?wiadomo, na poczatku zwiazku bylam tego pewna,ale po 3 latach, roznie meidzy nami bywalo, po prostu nie ejstem tego pewna. czekam na wasze opinie.

Gość prowokantkaxxaaxx
tak jak sie kocha to sie poprostu to wie i nie wyobraza sobie zycia bez tej osoby..droga kolezanko....

Gość jea
jak potrzebujesz w tym temacie opini innych to napewno go kochasz :-D

niepotrzebuje opinii czy go kocham, tylko jak mają inni.

Gość aldona srednia kobieta
ale to nie takie proste. ja z takimi odczuciami wychodzilam za maz. NA SZCZESCIE mialam fuksa i po slubie pokochalam go na maksa. teraz - po 10 latach wiem, ze kocham go coraz bardziej. Ale zawsze moglam go nie pokochac, prawda? moim zdaniem powiedz mu o swoich obawach i zrobcie sobie kilkutygodniową, moze kilkumiesięczna separację. zamieszkajcie osobno, nie spotykajcie sie ze soba i jak bedzie wam siebei brakowac to moze cos zrozumiecie. a moze pojdziecie kazdy w swoja strone? znajac zycie - bedziesz zbyt leniwa zeby to zrobic....

nie potrzebuje. sorry za byka

Gość week of view
Tak, jak 2 x 2 :)

tak bardzo sie tego boje :( mamw razenie,ze juz nie chce z nim byc. za duzo bolesnych slow uslyszalam. keidys mnie wyrzucil z domu.za to,ze wyszlam z koelznka na piwo a on byl na rybach i wrocil i nie mial obiadu a uwaza,ze kobieta od tego jest...tak nie powinno sie traktowac osoby,ktora sie kocha.

Gość jea
tragedia,dziewczyno tragedia ,a co napisałas na końcu ? współczuć tylko temu facetowi