Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomka123

POMOCY kafeternianki!!

Polecane posty

Gość nieznajomka123

Witam.Mam taki problem a mianowicie brałam przez 2 lata tabletki antykoncepcyjne.Najpierw Cilest później chwilę yazz.Zaprzestałam zażywać tabletki w grugniu 2011r.Do stycznia nie miałam okresu więc brałam tabletki na wywołanie i okres dostałam ok 20 lutego 2012r,marzec nic,kwiecień nic,w maju okres dostałam owszem ale znowu po tabletkach na wywołanie okresu brałam Provere.Po ostatnim okresie bardzo spuchł mi brzuch.Współżyję z moim partnerem.Czasami się nie zabezpieczamy i jeżeli już dochodziło do stosunku to nie robił tego we mnie choć wiem,że i tak jest ryzyko ciąży.Dodam jeszcze,że mam problemy z przysadką mózgową a mianowicie mam mikrogruczolaka przysadki mózgowej lecz problemów hormonalnych jak dotąd nie miałam.Termin do lekarza mam dopiero na lipiec więc piszę tutaj.A i tak wogóle testów ciążowych zrobiłam od kwietnia już 5 i każdy pokazuje negatywny wynik.Czy jest możliwość żebym była w ciąży?Chodzi o ten spuchnięty brzuch czy ten brzuch jest efektem tego że w ciągu tylu miesięcy miałam tylko 2 razy okres i to wszystko się tam zatrzymało??czy możliwe,że 5 testów pokazywałoby błędny wynik i czy mogę być w ciąży? Proszę o odpowiedź,bo pomimo tych testów i negatynych wyników obawiam się ciąży przez ten brzuch.... dodam iż test ciążowy robiłam znowu wczoraj i nadal pojawia się jedna kreska,nie wykazuje ciąży a mój brzuch ;( i jest w dodatku twardy..

Gość lakierowy bez
a skad my to mamy wiedzec?????? idz na bete albo do ginekologa

tu az takiej pomocy nie uzyskasz, nawet gdyby lekarz gin sie znalazl to przez temat Cie nie zbada, zapisz sie na wizyte albo zadzwon chociaz i powiedz o swoich obawach

Gość nieznajomka123
ja wiem że nikt mi nie powie i nikt nie bedzie tak naprawde wiedział jak i ja w tej chwili ale chodzi mi o to co myslicie tak? czy 5 testów które zrobiłam może mi wykazywać negatywny wynik?

Gość lakierowy bez
pewnie ze moze!!!!!!!!

Gość lakierowy bez
idz z rana jutro na beta hcg to sie dowiesz!!!!jesli masz wątpliowsci albo idz do ginekologa proste

Gość nieznajomka123
owszem do ginekologa jestem zapisana ale dopiero na 10 lipca bo wcześniej dostać się nie można. ile trzeba czekać na wyniki z HCG? i dlaczego te testy wykazywałyby cały czas negatywny wynik ;| skoro mają 99% skuteczności? a gdybym była w ciąży to przynajmniej w 5 miesiącu,no może w 3 więc każdy test powinien to wykazać

moze, czasami osoby ktore maja problemy zdrowotne ich organizm wydziela za malo hormonu aby test wykryl ciaze, nie tak dawno temu ogladalam program o dziewczynie ktora miala problemy z zdrowiem i zapowiedziano jej ze nigdy nie bedzie miala dzieci, robila test w piatym miesiacu ciazy z test wychodzil negatywny z tym ze jesli sie jakos zabezpieczaliscie i nie konczyl w Tobie to marne szanse sa na ciaze, nie tak latwo jest zajsc, takze ja uwazam ze problem lezy w stanie Twojego zdrowia a nie w wrecz nieprawdopodobnej ciazy ;)

Gość lakierowy bez
moim zdaniem to masz schizy i tyle :D raczej po takim czasie pokazaly by ciaze bete robi sie z rana a po poludniu juz sa wyniki

Gość nieznajomka123
urodziłam już jedno dziecko i za pierwszym razem test odrazu wykazał ciąże a byłam w 8 tygodniu mimo ze miałam problemy ze zdrowiem.mam również nadżerkę więc słyszałam ze też jest z tym trudniej zajsc w ciąże ale czy to prawda to nie wiem.schizy owszem mam bo sie cały czas stresuje bo w ostatniej ciąży byłam 7 lat temu wiec nie pamiętam dokładnie jak poprzednia ciąża sie objawiała