Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamototu.

Smutna :( :( :(

Polecane posty

Gość jamototu.

Aaaa... tam... mój narzeczony jest wojskowym, bierzemy niedługo ślub... po ślubie miała byc cudowna podróż, a tu wojsko wysyła Go na poligon w tym czasie... :( :( :( w tym małżeństwie będzie "TA" "TE" "TO" trzecie... wojsko... :(

Gość jamototu.
ma tak któraś?

równie dobrze mógł pracować w prywatnej fimie i szef mógł zlecić zadanie, które nie może czekać i wiadmo może paść pytanie "chce pan pracować w tej firmie czy nie?" z drugiej strony powinnaś się z tym liczyć biorąc ślub z wojskowym a podróż można jechać w innym terminie i też się dobrze bawić

Gość jamototu.
eh... może i racja...

nigdy nie wygrasz z poligonem!! mój był narzeczony przez ostatnie dwa lata pracuje w Francji zostawił mnie tu samą i stwierdził, że wróci 2 miesiące przed ślubem i od razu po nim mnie tam zabierze bez zadnych ustaleń!!! ja odeszłam, zostwiłam go to ciężki krok ale nie chce żyć ciągle w rozłace i sama... ani nie chce by ktos mnie uszczęsliwiał... slub to ciężka decyzja, odwołanie jego jeszcze większa ale trzeba wybrać normalne zycie albo życie spiepszone przez frajera!!! sama musisz wybrać!! 3 mam kciuki za Cb:P

Gość jamototu.
ósemkaósemka - dzięki... mam nadzieje że u mnie się inaczej ułoży....

Gość gungsanna
brat meża przez kilka lat widywał sie ze swoję narzeczoną w weekendy-on był w jednostce w Szcecinie, ona mieszkała i pracowała we Włocławku-pobrali sie rok temu i sa razem, teraz przeniósł sie bliżej i jakoś daja rade-kwestia tego czy się naprawdę kocha

Gość jamototu.
:)

wiesz, moja koleżanka ma męża, co nie może zagrzać miejsca w żadnej pracy (ona ma stałą pracę), zawsze mu coś nie odpowiada, ona chciałaby kupić mieszkanie na kredyt bo mieszkają w małym pokoiku u teściów, ale kto im da kredyt? i co z tego, że on przesiaduje całymi dniami w domu i ona ma go "ciągle przy sobie" jak z niego żadnego pożytku także może powinnaś się cieszyć, że twój facet traktuje pracę poważnie

Gość jamototu.
no co jak co, ale faktycznie jest mega pracowity, ma uprawnienia na wszystko i dalej chce się szkolić, w sumie cieszę się, że nie jest jakąś ciapą, że do wszystkiego dąży sam, a w podróż możemy pojechać w innym terminie.... :)

no i to lubię - pozytywne myślenie! zyczę udanego związku p.s. pracuję z koleżanką, której mąż przez ponad pół roku wyjeżdża w delegacje na 2, 3 tygodnie, przyjeżdża na 2,3 dni i tak cały czas, wiadomo jest tęsknota ale ona mówi, że te powitania są "gorące"

Gość jamototu.
:D

ja jestem juz 8 lat po slubie a jeszcze nie byłam na podrózy po slubnej....cały czas praca i praca...urlop po 1 tygodniu lub 3 dniowe....