Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzyjaciółkaKotów

Dzieję się coś dziwnego, HELP! :/

Polecane posty

jestem teraz za granicą w pięknym mieście o nazwie Taegu i tu jest już noc, dokładnie 23:42, leżę sobie z moim laptopem przy zgaszonym świetle na razie jest ok choć czuję jakby czyjąś obecność a inni ludzie są w innych pokojach daleko od tego. Mogę sobie wmówić jednak, że sobie to ubzdurałam, ale co innego jak zgaszę laptop. Jak próbuję się położyć i całkiuem wszystko zgasić to zaczynają się przesuwać jakieś cienie po ścianie i słyszę jakby jakieś szmery. Błagam, POMOCY! Boję się spać a na jutro powinnam być wyspana, co zrobić? Bo już jestem o krok od pójścia do ludzi u których jestem w gościach i powiedzenia, że coś tu nie tak, ale przecież pomyślą, że oszalałam i to chyba nie najlepszy pomysł żeby im teraz przeszkadzać, co zrobić? :/ Co to może być? Próbuje sobie wytłumaczyć, że to coś normalnego nic "nadprzyrodzonego" ale nie widzę nic co mogłoby być tego źródłem i to wtedy kiedy się kładę :/

Gość Amelia anielska postać
Nic, tylko duchy. Zazdroszczę!

Gość chyba jakieś nowe przepisy
duch wielkiego wodza sie przechadza na pewno, przecież on wiecznie żywy :)

Gość chyba jakieś nowe przepisy
jak nie Korea? To niby gdzie to miasto, które wymieniłaś?

w Korei ale Płd a wódz jest w Korei Płn zresztą nie pisz mi takich absurdów chyba się zaraz popłaczę, szczególnie, że co jakiś czas ekran na laptopie robi mi się cały biały, ale to akurat miałam już wcześniej z nim nie wiem czemu, ale teraz nawet to mnie przerażą :/

Gość ech ochach
Masz jakieś filmy na tym laptopie? Ja włączam sobie film, nastawiam, żeby się sam wyłączył i się kładę jak mam jakieś dziwne schizy. Mieszkam sama i zdarza się, że czasem słyszę dźwięki, które nie wiem skąd pochodzą :o

ech ochach no właśnie nie mam na nim żadnego filmu, wszystkie filmy miałam na kompie stacjonarnym, który został w domu, nie pomyślałam żeby na laptop nagrać :/ chyba pozostaje mi siedzenie na necie całą noc a rano nie będę kontaktować :o a i tak się boję, nwm już czy ja jestem taka pojebana czy serio się tu coś dziwnego dzieje

Gość ech ochach
Ja nawet nie próbuję dociekać ;) Na youtube są filmy w całości. Mi na nudnawym filmie najlepiej się zasypia.

może sobie puszczę jakiś film, tylko zastanawiam się jak głosno to zrobić, mają tutaj małe dziecko, jeszczę je obudzę? wprawdzie ono jest w dość dużym oddaleniu stąd, ale nwm. Ja zazwyczaj nie mam tego problemu(że coś widzę, słyszę), tylko teraz i dlatego tym bardziej się boję :o

Gość ech ochach
Postaw laptop gdzieś bliżej, to nie będziesz musiała nastawiać głośno. Chodzi o to, żeby nie słyszeć dźwięków, bo wzrok skupisz na filmie i powoli odplyniesz:)

Gość informatyk___
chyb ją duch zjadł :)

Gość tez jestem brzydka
co zrobilas by tam wyjecha? zazdroszcze 😭

Gość Parapsycholog
Nie masz się czego bać, to tylko duchy błądzące. A zapytaj się czego chcą. Napisz na kartce alfabet i cyfry od 0 do 9. Połóż na to odwrócony talerz na którym należy zrobić kreskę i trzymaj ręce na talerzu.

Gość 5u6u776
i jak, zyjesz?