Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kakakoala

Kocham zajętego faceta

Polecane posty

Gość kakakoala

wiem, że dużo jest takich tematów, jednak na prawdę zależy mi na opini kogoś z zewnątrz. Potrzebuje waszej pomocy. to tak: Od zawsze podobał mi się facet, jednak już od 2 lat ma dziewczynę. Nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy, do czasu, kiedy spotkalśmy się na wspónej imprezie, na której też był z dziewczyną. Jednak pokółcił się z nią i, jak mi powiedział, rozstali się. Może to głupie ale ja mu uwierzyłam. Mówił mi, że już od dawna im się nie układa, ona raz go zdradziła itd. No i poza tym, że przetańczyliśmy całą noc to na pożegnanie pocałowaliśmy się. Potem spotykaliśmy się przez kilka tygodni, jednak on wócił do swojej dziewczyny, przepraszając mnie i tłumacząc, że na prawde ciągnie go do niej. Jednak to nie koniec. Niedawno znowu spotkaliśmy się na imprezie. Zwykła domówka z noclegiem i wyszło tak, że ja spałam z nim... nie uprawialiśmy seksu, za to rozmawialiśmy, przytulaliśmy się, śmialiśmy i zachowywaliśmy jak dzieci. Tyle że rano wstał i pojechał bez pożegnania, nie odzywając się do teraz. Już dawno nie czułam czegoś takiego do fceta i czuje że to może być to. Z kolei nie zamierzam też "odbić" go jego dziewczynie. Błagam Was. Pomóżcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować