Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porwałooo

W nocy chyba porwało mnie ufo !!!

Polecane posty

Gość porwałooo

dowody: 1. mam jakies niejasne wspomnienia z tej nocy że strasznie sie bałam i chyba widziałam jakies postacie wokół mojego łóżka :-o 2. mój mąż obudził sie cały podrapany na rękach i plecach i nie pamięta skad te zadrapania ja sobie słumacze to tym że mnie próbował bronić przed kosmitami i to sa rany jakie zadali mu kosmici :-o 3.Najwazniejsze - Obudziłam sie rano na balkonie :- :-o :-o klęczałam na nim w pozycji embrionalnel :-o :-o Myslicie że to ufo? :-o jak to wyjasnicie? :-o

Gość porwałooo
jak myslicie :-o

Gość odezwij sie do nich
To Fundacja Nautilus Robert Bernatowicz to jeden z jej założycieli. Tylko jedna mała uwaga... zapewne Tobie uwierzą i będą chcieli przedyskutować to osobiście. Oczywiście możesz się nie zgodzić i pozostać całkowicie anonimowa. Radzę od razu zanim się zagoi zrobić zdjęcia tych "ran" u męża. http://www.nautilus.org.pl/?p=kontakt

Gość odezwij sie do nich
Mąż natomiast niech poszuka czy są jakieś ślady na Twoim ciele.

Gość loloooo
dlaczego od razu ufo? to mogli byc ziemscy przestepcy, wpuscili jakis gaz otumaniajacy przez uchylone okno, weszli, maz walczył resztkami sił, wywlekli cie na balkon, ustawili w pozycji embrionalnej i uciekli. sprawdz czy nie zginely z domu wartosciowe przedmioty

Gość Selekcja naturalna!
Banialuki! UFO nie przylatuje do Polski, bo złomiarze w try-miga rozbroili by ich wehikuł :classic_cool:

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
tak, to na pewno było UFO ;)

Gość porwałooo
4. mocno piecze mnie odbyt :( a w google pisali o sondach nalanych :(