Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaLatawiec974

Płaski brzuch w tydzień

Polecane posty

Gość MegaLatawiec974

man coś lepszego: trening, który opracował amerykański naukowiec zajmujący się sportem dr Tony Catersiano. Ochotniczki testujące ćwiczenia po tygodniu schudły średnio niemal 2 kg i zmniejszyły obwód brzucha o 6 cm! Superbrzuszki Połóż się na plecach i unieś ugięte nogi tak, by łydki były równoległe do podłogi. Skrzyżuj ręce na piersiach. Napnij mięśnie brzucha. Robiąc wydech, unieś głowę i górną część pleców (nie przyciągaj brody do piersi). Wydychając powietrze, powoli opuść plecy, ale nie opieraj głowy na podłodze. Powtórz co najmniej 20 razy. Przerwij, gdy poczujesz napięcie w barkach. Unoszenie bioder Połóż się na prawym boku. Podeprzyj się na prawym łokciu, lewą dłoń oprzyj na biodrze. Napnij mięśnie brzucha i robiąc wydech, unieś biodra tak, aby ciało utworzyło linię prostą. Wytrzymaj w tej pozycji kilka sekund i powoli je opuść. Powtórz co najmniej 15 razy. Zrób trzy serie na prawym, a potem na lewym boku. Przerwij ćwiczenie, gdy poczujesz, że nie możesz utrzymać bioder na stałej wysokości. Kołyska Usiądź na podłodze i ugnij nogi. Unieś stopy i staraj się utrzymać równowagę, balansując na kości ogonowej. Napnij mięśnie brzucha i wyprostuj nogi, jednocześnie odchylając tułów w tył. Wróć do pozycji wyjściowej, ale nie opuszczaj stóp na podłogę. Powtórz co najmniej 8 razy. Jak ćwiczyć Ten trening jest uzależniony od twojej kondycji. Im lepsza, tym dłużej będziesz w stanie ćwiczyć. Każde z opisanych ćwiczeń powtórz tyle razy, ile zdołasz (jednak nie mniej niż podano przy poszczególnych ćwiczeniach). Potem zrób jeszcze 2 serie z taką samą liczbą powtórzeń. Między seriami odpocznij 30 sekund. Trening brzucha wykonuj 3 razy w tygodniu (np. w poniedziałki, środy i piątki). Oprócz tego codziennie przez 30 minut rób ćwiczenia aerobowe: marsz, bieganie, jazdę na rowerze itp. Aby zmaksymalizować efekt ćwiczeń, stosuj dietę opartą na warzywach, chudym mięsie, nabiale i produktach pełnoziarnistych.

Gość zeby mi, sie chcialo
eh ..

Gość MegaLatawiec974
mi tez sie nie chciało ale że dzięki tym ćwiczeniom będe nosiła 1/2 nawet 3 numery mniejsze więc jest o co walczyc

Gość a b,c,d
ja mam problemy z kregoslupem, wiec chyba to odpada

Gość Esiaa
Nie jest to takie najgorsze dla tego co cwiczy i chce:)

Gość 12093uey
moze w 1 dzien? haah

Gość Mgbefbfebhefg
nie w tydzien czytać nie umiesz : ha ha ha ha

Gość 12093uey
umiem , ale w tydzien tak nie zrobisz haha moze w miesiac, dlatego napisalam ze moze w 1 dzien haha

Gość Mgbefbfebhefg
skąd wiesz . tobie sie po prostu nie chce sprubować a innym w głowach moncisz

Gość >/
mącisz jak juz coś

Gość 12093uey
haha no własnie --mącisz :)

Gość szprotka ;D :)
Autorko,splaszczylas ten brzuch?bo ciekawa jestem :)

Gość koralik9876
ja te ćwicznie robiłam ii w ciągu tygodnia ubyło mi 6 cm

Gość czas zaczac:-)
Dzis przeczytalam ten artykul i od jutra zaczne cwiczenia zobacze na wlasnej skorze czy cos ubedzie z mojej oponki