Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka 85

po rozstaniu... porcja na 1 osobę

Polecane posty

Gość goingdownforher
a co to za problem ? zaufanie musi byc w dwie strony, a ostroznosc jest wskazana, wiec jesli jestes ostrozna to zrozumiale, bo uczysz sie na bledach no nie ?

Gość goingdownforher
a nie jest tak ze bierzesz pierwszego lepszego bez selekcji ?

Gość goingdownforher
wszystko przychodzi z czasem, a wybor czasem lepiej troszke wolniej podejmowac, tez nie wolno tkwic bez podjecia decyzji, trzeba szukac zlotego srodka 😴 dbasz o linie, wiesz teraz mi do glowy wpadlo, ze ktos kto Cię pokocha bedzie widzial Twoje pozytywy i one beda gora nad wadami ;-) a co do glupich smiechow Twoich znajomych, zazdroszcza Ci po czesci tego ze jestes taka dobra :classic_cool: w takim razie milego meczenia sie 🖐️

jest 1 wielki minus, każdego zawsze tłumacze i daje kolejne szanse aż się mnie zdepcze ;/ dlatego taks ie teraz boje ;/ chyba nie jestem obiektywna

Gość goingdownforher
nie mozesz tlumaczyc kogos z kim jestes, nie doprawiaj mu aureoli, bo tworzysz bledny obraz o nim, przez to sie sama ranisz 😴 moze czasem za dlugo wytrzymujesz z gosciami, ktorzy nie dbaja o Ciebie, lecz wykorzystuja Twoja dobroc ?

Gość goingdownforher
przydeptany kwiatek powinien wytworzyc kolce, aby ta sama osoba go nie ranila tak samo roza ma kolce chodz jest piekna, aby nieumiejetna osoba jej nie zerwala

Gość tez mialam ten problem po
odejsciu od meza... i zaczelam wszystkie resztki mrozic. Kupilam kilka pojemnikow i jak mi zostanie cos ( a wszystko mroze, nawet 2 kromki chleba jak zostana, albo dwa plastry szynki) to do pojemnikow i pozniej jest jak znalazl :)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
tez gotuj dla jednej osoby i tez zawsze zostanie mi jeszcze na drugi dzień. Przecież nie mozna ugotować miseczki zupy.

Ja sie dałam, nie widziałam 1 sygnałów dopiero jak już była bardzo źle postanowiłam odejść i wywołało to taka fale agresji ze nie mogę się pozbierać po tym co zobaczyłam i dostałam od niego na odchodne, czy dostawałam 2 miesiące w kolejnych dawkach...