Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruntownie

Czy pierścionek zaręczynowy może być taki skromny?

Polecane posty

Gość alanisska
ladny jest, takie bez udziwnien najladniej na palcu wygladaja

Gość marika...
pewnie, ze moze.

Gość liczy sie uczucie
mi sie podoba, tani ale ciekawy, poza tym najbardziej liczy sie uczucie, co komus po pierscionku za 5 tysięcy jak za kilka lat po slubie i tak sie rozwiodą albo juz nie beda sie kochac

Śliczny :) choć osobiście uważam, że z zaręczynowego bardziej pasuje brylant, ale to nie jest najważniejsze, bardzo ładny.

Gość gruntownie
Jest najprostszy jaki wypatrzyłam, chyba najlepszy dla osoby, która w ogóle nie nosi biżuterii, a ten jeden pierścionek chciałabym lubić nosić. Ale facet jakby chciał mnie uszczęśliwić na siłę i "grozi", że kupi droższy i wystawniejszy ;-)

oj powiedz mu że nie chcesz innego i koniec;) swoją drogą trochę to dziwne, że tak razem ustalacie, nie wolałabyś niespodzianki?

Gość kryza!
beznadziejny - moim zdaniem :)

Też nie chciałabym niespodzianki. Już widzę, jaki mój facet by kupił pierścionek. Za 5 tysi pewnie, a ja bym go nawet nie włożyła. Totalnie nie podziela mojego gustu biżuteryjnego. A tak - wybrałam sobie ładny, w moim stylu - co najważniejsze srebrny i nosze z przyjemnością. Także zgadzam się z autorką, niespodzianka nie jest najważniejsza.

Gość gruntownie
Aggie, no jakoś tak wyszło, że wymyślilismy, ze to będzie takie dwustronne. Dopiero później mnie tknęło, że może pozbawiam siebie samą jakiejś pięknej emocji, ale czasu już nie cofnę, no a płakać przez to nie będę, bo musiałabym przez resztę życia - skoro czasu nie cofnę ;-) I wymyśliłam sobie, że on mi się oświadcza, a ja szukam takiego skromnego pierścionka na znak, że nie będę go drogo kosztować po ślubie - tak trochę na żarty i trochę na serio ;-)

Jak chcesz właśnie taki to mam nadzieję, że właśnie taki dostaniesz i będzie Ci się dobrze nosił :)

Gość gruntownie
Dzięki :-)

sorry ale to troche dziwne oszczedzac na pierscionku... pierscionek sie daje na cale zycie... skromnosc skromnoscia ale ten pierscionek jest raczej skapy... pozatym jest cienki jak drucik.....

Gość ...().....
sorry ale to troche dziwne oszczedzac na pierscionku... pierscionek sie daje na cale zycie... Pierścionek czy to za 5 zł, czy 5 tys to najmniej ważne. Ważne, że z miłości. Musi też on pasować do osoby , która go będzie potem nosić.

Gość miklenna
a myślałam, że to jakiś facet pyta o porade...a to żenada, dziewyczyna sama sobie wybiera pierscionek...porażka

Gość ...().....
Editta Van K ładny, ale skromna osoba, która nie nosi zbyt wiele biżuterii już go nosić nie będzie :-(

Gość miklenna
Editta Van K mnie sie akurat ten nie podoba, zdecydowałnie ładniejsze sa z zaokrąglonymi lub wielokątnymi oczkami niż kwadraty

Editta Van K - w życiu bym tego nie nosiła. Pewnie strasznie drogi był, a ja nie uznaję pierścionków droższych niż 200 zł.

Gość WystraszonaOnaaco
Piescionek zamw sobie łądny Ale moja koleznka tez miała taki "lichutki" i powiem Ci że poprstu on sprawia wrażenie jakby sie niedługo rozleciał. Taki aż za delikatny.

Gość sens nonsensu
nie powinno się oszczędzać na zaręczynach. za 5 tys to przesada moim zdaniem, ale ten na fotce strasznie skromny

Gość z milosci nawet za piec zeta
Editta Van K okropny ten piersionek ktory pokazalas :/ Fujjj....w zyciu bym czegos takiego nie wlozyla..... Autorko jesli ci sie taki podoba to jak najbardziej :) Ja rowniez sama wybralam zareczynowy, znajac mojego meza kupilby mi cos na wzor kwiata czyli np. niebieskie oczko i dookola male diamenciki....to ejst jego styl :D A ja podobnie jak Ty uwielbiam skromna bizuterie :)

Gość junajuhuiahi
z milosci nawet za piec zeta to akurat dobry Twój mąż ma gust

moja siostra tez mi kiedys mowila ze podobno jest taki zwyczaj ze facet powinien na pierscionek wydac swoj miesieczny dochod

Gość nie rozumiem tego nic a nic
Dziwna jesteś autorko:) Miałabym gdzieś co inni pomyślą, co innego jest ważne.