Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na kolacje pilne

jaki tablet kupic dziecku (13lat) w nagrode do 500 zl?

Polecane posty

Gość Galomikka
Sama mam taki tablet tracer ovo, bardzo tani (płaciłam mniej niż 4 stówki w komputroniku za niego więc może zobacz tam w razie co zaoszczędzisz parę złotych niż w tym sklepie z linku bo tam droższy widzę jest), prosty tablecik za małą kasę, mi wystarcza.

Gość dhgfhfh
kupic lepiej ksiązki czy dac na korepetycje a nie rozpuszczać prezentami

Gość hexen_sztos
Jeśli to nie Twoje dziecko, to spytaj rodziców, co oni na to, a jeśli Twoje, to na pewno się ucieszy, jeśli kupisz :)

Gość Apasz24
Najlepsze Table są w IKEI

Gość katie98
ja mam tablet z androidem 2.2 do sprzedania... mozna na nim czytac e-booki, wgrany czytnik wszystkich formatów, pdf, office...wifi... chodzi na nim sporo gier, roznych aplikacji... sprzedaję bo mam akutalnie dwa :O po komunii

Gość katie98
i mam do sprzadania po 200zł z ładowarką i tymi wszystkimi pozostałościami

Gość katie98
przepraszam,ale mam 14 lat dopiero i nie wiem jak sie fachowo nazywają te elementy, złacze HDMI? nie wiem nie znam sie i nie chce wprowadzac w blad

Gość inzynier serwisowy//
Nie mam teraz kompleteni czasu bo jestem w trakcie podrózy i tak tylko zagłądnołem przy okazji. Ale w tabletach musisz popatrzeć na rozdzielczość. Absolutne minimum to 800 żeby w ogóle przeglądać internet. Do książek lepiej coś wyżej. Wi fi każdy ma Szukaj czegoś z 3g. I kup sobie bezpłatny net do niego. I najlepiej z USB normalnym zewnętrznym. Tuner tv niekoniecznie. Bo dziecko oglądać nie będzie. A jak dla dorosłego to lepiej dokupić za 50pln zewnętrzny i antenę wypuścić w tirze np. Ale potrzebujesz do tego usb. A taki tablet zwykły czyli bez 3g i bez wyższej rozdzielczości niczym się nie różni poza ceną. Od 199 do 799pln. Kwestia marki. I podobieństwa do ipada. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość inzynier serwisowy//
A jaie chcieli byście pozostałośći ?? Aplle gowno i inne tablety nie mają nic poza ładowarką. Jedyny dobry tablet na rynku polskim który powoli się pojawia to Lenovo think pad tablet koszt ok 1400pln Samsungi 10 calowe koszt 2300pln Reszta jest naprawdę to samo. Pod względem czasu działania, brak 3g brak usb normalnego, i kam cienkiej jakości. Jaki więc najlepszy ?? Jeśli nie ma mieć nic. Z biedronki czy z makro widziałem po 179pln. Trzymta się

Gość gość
oj z dziećmi to jest trochę trudniej, bo może się im szybko znudzić, ale na pewno się coś ciekawego znajdzie. Moją uwagę przykuł ten artykuł http://www.videotesty.pl/news/2380/Tablety-wprost-z-Olimpu/ może pomóc w dokonaniu najlepszego wyboru. Czy to będzie tablet dla dziecka, czy kogoś dorosłego.

Gość gość
co racja to racja one czasem się lepiej znają na sprzęcie niż my, ale sama to przerabiałam, bo szukałam sprzętu, który się przyda w szkole i ostatecznie postawiałam na taki http://aktin.pl/tablet-goclever-a971-5487 syn zadowolony więc myślę, że dokonałam dobrego wyboru.

Gość gość
Przede wszystkim należy się kierować wytrzymałością, pojemnością, oprogramowaniem, grafiką.. Ja swój dobry tablet kupiłam na allinside.pl za niską cenę, a bardzo dobry sprzęt