Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhterewer

Podobno czas leczy rany, a ja z czasem - po rozstaniu - czuję sięcoraz gorzej

Polecane posty

Gość yhterewer

Bardzo chciałabym dzisiaj gdzieśwyjść... niestety, znajomi mają plany. Moja dobra koleżanka jedzie do swojego faceta. Pozostaje mi siedzenie w domu, a co za tym idzie - rozmyślanie Jest mi wyjątkowo źle. Mam ochotę być z ludźmi, napić się. Nie chcę o nim myślec... nie mam siły :(

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
czas nie koniecznie leczy rany. Z czasem tylko bardziej sie z tym oswajamy, co nie znaczy ze zapominamy.

Gość yhterewer
Strasznie siętego obawiam. Poza tym jutro ostatni raz idę na uczelnię, potem wszyscy się porozjeżdżają, i zostanę sama. Jestem przerażona. Pierwszy raz od tych dwóch tygodni naprawdę chce mi się płakać. Strasznie tęsknię.

:* pomalu. przechodzilam to samo dwa lata temu... musisz sobie jakos organizowac czas - wykorzystaj ten czas na czytanie ksiazek, psychologicznych tez, pomoz sobie sama troche, musisz sobie poukladac w glowie najpierw wszystko! a pomalu zapomnisz

Gość mała czarna czekolada
Nie zawsze czas leczy rany. Ja jestem 5 lat po rozstaniu i wciąż wszystko pamiętam i mi smutno... Podobnie jak z psem, którego miałam 16 lat, a który zmarł 7 lat temu - do dziś płaczę gdy o tym pomyślę. Ludzie płaczą kilkanaście/dziesiąt lat po śmierci rodziców. Więc... nie zawsze czas uzdrawia

Gość Mirabella P
Przejdzie Ci. Ja jeszcze rok temu umieralam z rozpaczy po rozstaniu, doslownie mialam wrazenie, ze to koniec, JA optymistka, silna babka, ktora niejedno przezyla...mialam rozne etapy - raz lepsze, gdy nie pamietalam o nim(z czasem) i potem znow dol, zalamka...ale teraz bym powiedziala, ze mam sie calkiem dobrze i zaczelam szukac jakiejs ciekawej znajomosci :) tak wiec glowa do gory, naprawde :)

Gość yhterewer
A jak poradziłyście sobie z informacją, że on kogoś ma? I jeszcze jakby okazało się, że to śliczna kobieta?

Gość Mirabella P
Mnie o urode nawet by nie chodzilo, wiem w kazdym razie, ze teraz jest z jakas, ale juzmnie to nie obchodzi. Generalnie nauczylam sie przez ten czas nie brac do siebie przykrych wydarzen - to z nim bylo cos nie tak, ze mimo mojego uczucia widzial tylko podstep. Wtedy jest naprawde latwo wybaczyc sobie i zapomniec o nim.