Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaona

potrzebuje slow mocnej krytyki z waszej strony bym przestala sie obzerac

Polecane posty

Gość beznadziejnaona

Nie mam juz sily, jest lato a ja wygladam jak gruba slonica:( Wstydze sie gdziekolwiek wyjsc:( Mam 173 cm wzrostu i waze...83 kg:( Prawda jest taka, ze sama doprowadzam sie do takiego stanu! Nie przestaje jesc i jem rzeczy, po ktorym sie tyje. Codziennie wypijam duza butle cocacoli, jem chipsy, czekolady, dzis zjadlam pol kilo lodow orzechowych z kawalkami czekolady na raz! Potem zjadlam kilogram czeresni! Prosze zwyzywajcie mnie zebym poczula sie gruba swinia.

Gość beznadziejnaona
oj seksu mi nie brakuje akurat to mam, moze nie z osoba z jaka bym chciala ale mam:(

Gość beznadziejnaona
No watpie zeby mnie jakis prawik z kafeterii chcial bzyknac naprawde:o Wygladam jak kawal baby, mam duzy brzuch zero tali, masywne grube uda. Cala jestem gruba, a na twarzy jak nalesnik normalnie:o

Gość beznadziejnaona
Juz mi na mysl przyszlo, zeby usmazyc nalesniki a obiecalam sobie, ze nie bede nic jadla po 18:o

Gość nie rozumiem tego nic a nic
To po co kupujesz takie kaloryczne żarcie? Wynaleź jakąś dietę i kupuj tylko produtky dozwolone. Od jutra. I już

Gość fbvxbh
levviatan ty jestes jak aniol, nawet tucznika potrafisz pocieszyc

Gość fggfhfgjhkhl
o matko kto cie rucha grubasie, chyba jakis desperat

jesteś zaniedbaną tłustą słonicą, to nie krytyka, tylko czysta prawda, nic Ci nie pomoże więc wpie.rdalaj słoninę dalej, tylko w większych ilościach,żeby szybciej dopadł Cię cholesterol i stopisz się jak gówno